Fiatalon özvegyen maradni, kisgyermekkel.!?
Van itt valaki?Újra tudta kezdeni az életét?Gondolok itt a gyászidőre,anyagi dolgokra,hogy mennyire volt nehéz egyedül a kicsivel.
Mennyi idő telt el,hogy esetleg új párkapcsolatot kezdett?
Köszönöm a válaszaitokat!
Nekem is meghalt a férjem,van egy másfél éves gyerekünk.Elég nehezen viselem ezt a hozzáállást:-(legyint egyet)Fiatal vagy még,előtted az élet,találsz majd valakit.
Mindenki ezzel jön és már nagyon elegem van.Szeretem imádom a férjemet és képtelen vagyok erre gondolni is.De a részvét helyet,mindenki csak ezt tudja mondani.Nem akarom,hogy sajnáljanak,de valahogy ez meg a másikvéglet.
Részvétem.
Mindenki addig gyászól ameddig úgy érzi gyászolnia kell, és ha majd akar tovább lép ha nem akar nem lép tovább.Nem adok tanácsot hogy is adhatnék....csak azt kívánom hogy találd meg a neked legjobb legelfogadhatóbb utat, és kívánom hogy egyszer még légy boldog.
Részvétem.
Akik ilyennekel idegesitenek, azpok csak jót akarnak neked, azt hiszik, hogy ha megemlitik, hogy majd találsz magadnak valakit ezután, akkor kevésbé leszel elkeseredve.
Nem mindeki tudja magát beleképzelni a helyedbe. Most nyugodtan gyászold meg a férjedet, dolgozd fel a tragédiát és utána meglátod, hogy hogy megy majd tovább az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!