Nagyon félek hogy egyszer meghalnak azok a családtagjaim akiket a legjobban szeretek. Még sosem halt meg senkim. Hogyan lehet a legjobban feldolgozni?
Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés így előre de valahogy (ha nem is lehet) fel szeretnék készülni rá ha valakim ne adj Isten meghalna akit nagyon szeretek. Már elfog a gondolattól is a sírás ha bele gondolok hogy akármikor meghalhat bárki. Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy 23 éves vagyok és még senkit nem veszítettem el 🙏🏽2020. júl. 26. 01:41
11/15 anonim válasza:
Ilyeneken agyalsz vasárnap éjjel? Nekem már egy csomó mindenkim meghalt betegségben, balesetben, vagy öngyilkos lett, mégsem agyalok ilyesmin. Így akarsz élni? Az jó lehet.
12/15 anonim válasza:
Ettől mindenki tart valamilyen szinten, de az egyáltalán nem normális, ha ez a félelem uralja az életedet. Ha így van, akkor keress fel egy szakembert.
13/15 anonim válasza:
Én is végtelenül szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert 33 éves létemre még nem veszítettem el senkit. Néha rám is rámtalál a gondolat, hogy ennek is sajnos el fog jönni az ideje és én is nagyon rá tudok parázni, de nem szabad hagynod, hogy ez az érzés "lenyomjon".
14/15 anonim válasza:
Meghaltak a nagyszüleim, meghalt apám, meghalt két szerelmem is. Mindenkit másképp gyászolsz el. Aki nagyon szenvedett, annál megkönnyebbülést érzel, hogy már nem fáj neki. A halálnál rosszabb a hosszú szenvedés.
15/15 anonim válasza:
A halál módja és időzítése nem, de a ténye a világ talán legigazságosabb dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!