Van itt olyan személy aki nem merte kimondani a párjának hogy vége?
Figyelt kérdés
Miért?2010. aug. 3. 14:03
21/27 anonim válasza:
nálunk ő kérte h hagyjam el,mert nem akar látszatban élni és nem akarja h az ágyban egy fadarab legyen vele.
22/27 anonim válasza:
Igen, én sem merem kimondani. De nem tudom miért, cs nem megy, de Vele sem jó (kivált a sex nem). Félek az egyedülléttől, és attól is, h nem találok még egy ilyen kedves,megértő...stb pasit, aki tényleg megbecsül.
23/27 anonim válasza:
Igen. Én sem mertem szakítani. És még 1 évig tűrtem neki. Én azért nem mertem mert nekem sem volt senkim, féltem otthagyni az egyetlent aki legalább ( ha nem is jó) de társaságom volt. Ennek ellenére folyton bántott, érzelmileg zsarolt, megfenyegetett ( amikor szünetet kértem) hogy megöli magát stb.. Aztán jött egy fiú akivel jó barátságban lettünk de hirtelen elkezdtem többet érezni iránta. Nem éreztem fairnek hogy együtt vagyok valakivel akit sohasem szerettem míg van más akivel tudtam hogy jól érezném magam. ( magammal szemben és vele szemben sem volt fair) Aztán csak meglett a szünet, megegyeztünk hogy nem az idő alatt nem találkozunk, én elmentem a barátaimmal "bulizni" ő meg követett meg hívogatott. Na ott betelt a pohár másnap este megmondtam neki hogy vége. Rá egy hétre már másik csaja volt de nem is érdekelt. Sajnos túl sokáig halogattam, mert már 3 hónap után úgy éreztem hogy nem bírom tovább ennek ellenére majdnem másfél évig voltunk együtt.
24/27 anonim válasza:
Hozzáteszem hogy én összejöttem avval a fiúbarátommal egy éve vagyunk együtt és el sem tudtam azelőtt képzelni hogy ilyen boldogság létezik a világon.
25/27 anonim válasza:
Jaj, rettenetes érzés az ilyen.
26/27 A kérdező kommentje:
17:48-as én ugyanígy vagyok vele.Minden egyezik amiket ide írtál.
2010. aug. 10. 20:55
27/27 anonim válasza:
17:48-as vagyok.
Azt mondják, h gerinctelen vagyok és önző, hagynom kéne, h olyan Nővel legyen aki szereti...:S
Ami igaz is, de nem tudok lépni.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!