Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem meri kimondani h vége akkor van még esélyem?
amikor szombaton találkoztam a párommal,ez volt az eddigi legrosszabb találkozásunk(nem veszekedés,csak nem találtuk a közös hangot,meg herpeszem is volt és nem is közeledett felém még csak ölelés szinten sem:() de azelőtt minden rendben volt.tegnap felhívtam,úgy volt ha ma találkozunk,de nem lett belőle semmi sem.ma megint felhívtam,mivel nagyon lehangoló volt a hangja(mondjuk meg értem h most nincs túl jól,de itt nem csak az volt a háttérben).kérdeztem h egyáltalán szeretne-e találkozni,erre azt feleli h nem tudja h mit érez,meg h nagyon elsiette,először csak ismerkedni kellene mint a barátok;(((azt hittem elájulok;(((ezt mondja miután már kimondta h szeret:( tehát most elvileg azt akarja h barátként folytassuk,bár ezt se mondta túl határozottan.szerdán még úgy volt együtt megyünk moziba ,de lehet h ebből semmi sem lesz:S:(
nagyon hiányzik...holnap reggel írok neki sms-t h beszélnünk kellene SZEMÉLYESEN hacsak 10 percre úgy is jó.van esélyem h vhogy vissza szerezzem?
mert eddig látszott rajta h szeret,és én is nagyon szeretem..nem akarom elveszíteni:(((
lányok ti mit tennétek ebben a helyzetben ?mit mondanátok?
1 hónapja
épp ez az h minden kinek lehet rossz napja:S amikor találkoztunk akkor nekem is az volt..és sztem neki is..azért nem értem a "legyünk barátok " szöveget:'((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!