Titeket nem zavarna, ha a nővéretek barátja folyamatosan
nálatok aludna?
Figyelt kérdés
Nővérem barátja már több hete folyton itt alszik, heti 4-5 napon biztos. És már nagyon zavar, már wc-re sem tudok normálisan elmenni, mert kellemetlenül érzem magam a hangok miatt stb. Mit tegyek?
Lehet, hogy én vagyok UFO, de nem értem, miért nem tud valaki normálisan WC-re menni, ha ott van a lakásban egy vendég. Még akkor is, ha szemben van a szobájuk ajtaja a WC-vel (pl. panellakásban ez így van). Semmi olyat nem teszek a WC-n, ami abnormális, vagy perverz. És ha hall valamit? Nagy kaland! Ha őt nem zavarja, hogy én is hallhatom őt fordított esetben, akkor engem miért zavarjon? Emberek vagyunk, természetes szükségleteinkről van szó. Gondolom, a WC ajtaja zárható, tehát véletlen benyitástól nem kell tartani.
2020. júl. 21. 23:38
12/26 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Sokunknak a vécézéshez nyugodt körülmények és magány kell, és szerintem mindenkinek meg van a joga hozzá, hogy a saját otthonában ne feszengve kelljen végeznie a dolgát. Más a család, akivel X éve együtt élsz és már teljesen összeszoktatok, és más egy kvázi idegen. Friss kapcsolatoknál is sokan kínlódnak ezzel, megnyitják a vizet nagydolog közben, stb. Szóval persze természetes dolog, de mégsem szeretik az emberek általában reklámozni.
2020. júl. 22. 06:21
13/26 anonim válasza:
HA a WC-zés miatt feszengenél, akkor hangosítsd fel nagyon a zenét, vagy tv-t, vagy engedd meg a vízcsapot, hogy egyéb hangok elnyomják a WC-n történtek hangját.
2020. júl. 22. 09:20
14/26 anonim válasza:
Én a munkahelyemen is rendszeresen elmegyek xarni. Mi van abban? Az en anyósom még azt is mondta hogy költözzünk nyugodtan hozzajuk a fiával, míg nem tudunk házat venni. Na te ilyen esetben mit tennél ha anyadek ezt felajánlanák neki? A többi kommentelot sem ertem. Ha a szülőket nem zavarja nem értem miért kell csinálni a feszültséget, hogy beszéljen velük a kérdező, hogy pateroljak ki a srácot. De azt is el kell fogadnom ezek szerint ha csak a mi családjaink normálisak ilyen téren. :D
2020. júl. 22. 10:46
15/26 anonim válasza:
Pofátlanság, amit csinálnak. Egyébként nálunk sosem aludt a barátom. Lányunknál sem a barátja.
2020. júl. 22. 11:02
16/26 anonim válasza:
15. Igen, mert ti ilyen típusú emberek vagytok. Attól mashol ez még tök normális, pl. nálunk. Arról gondolom meg még nem is hallottal hogy több generáció is együtt él. Nem is rémisztgetlek inkabb...
2020. júl. 22. 11:06
17/26 anonim válasza:
De hallottam arról, hogy több generáció együtt él. Teljesen más egy házastárs felnőttként, mint egy aktuális pasi tiniként.
Valóban értékrend kérdése.
2020. júl. 22. 11:19
18/26 anonim válasza:
Ha van külön szoba, akkor nem értem, miért zavaró.
(És igen, én tipikusan az az ember vagyok aki rohadtul parázik a nagydologtól, ha van valaki a lakásban, de mindig meg tudtam oldani...)
2020. júl. 22. 13:08
19/26 anonim válasza:
Én nyilvános wcben vagy munkahelyi wcn simán "csinálom" a dolgokat nem zavar ha hangos,de ha otthon vagyok engem kicsit feszélyezne ha egy kvázi idegen van ott.
Amúgy ha már ilyen sokat ott van a srác akkor haverkodik veled egy kicsit ?
2020. júl. 22. 14:04
20/26 anonim válasza:
Emberek, senkinek sem tűnik fel, hogy a wc-s dolog csak egy példa volt? Tényleg nehéz a szövegértés egyeseknek. Az zavarja, hogy a nővére szinte odaköltöztette hozzájuk a bikáját, és nem érzi magát komfortosan a saját lakásában miatta. Erről kért vélemény + tanácsot, hogy mit csináljon.
Kérdező, beszélj a nővéreddel, hogy neked ez már sok. Kössetek kompromisszumot, hogy ne aludjon ott, csak mondjuk heti 2 napot. Ha erre nem hajlandó, akkor a szülők felé kell jelezni a problémát. Ők mit szólnak hozzá egyébként?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!