Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom lánya,( nem sokára 18...

A párom lánya,( nem sokára 18 lesz) és a fia amíg nem voltunk otthon bementek a hálószobánkba. Rengeteg mindenem eltűnt a polcokról értékes könyvek, dvdk és még ki tudja micsoda..Mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Már nem lakik otthon, mert az apja elzavarta a tűrhetetlen viselkedése miatt...addig meg szabad bejárást biztosított neki a szobánkba. Oda is teregette a ruháit, mert az ő szobája festés alatt állt,és minden ki volt pakolva.

Egyszerűen akárhogy is próbálok szemet hunyni a dolog fölött, tajtékzom az idegtől.Most derült ki a dolog,hogy itthon vagyok egy ideig, és a párommal hozattam fel DVD filmeket, amikbe nincsenek meg a filmek..és könyvek is voltak meggyűrve rendesen..Pontosan tudom, mit hova teszek, még listám is van a könyveimről,és sok dolog hiányzik aminek meg kellene lennie. Pakolás közben nem veszett el semmi, ez 100%-ig biztos.

Ti mit tennétek a helyembe?

2020. júl. 20. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
10 Magadból indulsz ki?:D
2020. júl. 20. 21:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Nah jó,én befejeztem. Minek veszekedjek olyannal, aki így próbálja levezetni a szexuális kielégületlenségét. Fölösleges. Trollok voltak, vannak,és lesznek is.
2020. júl. 20. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
A trollod is biztosan lopkodós...
2020. júl. 20. 21:43
 14/14 anonim válasza:
100%
Szerintem pròbàljatok le ülni a pàrod lànyàval, s beszèljetek a dologròl..! Vagy egy szakèrtő tanàcsàt ajànlom.. NEM ROSSZBÒL ÌRTAM!!!!!!
2020. júl. 20. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!