Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom lánya,( nem sokára 18...

A párom lánya,( nem sokára 18 lesz) és a fia amíg nem voltunk otthon bementek a hálószobánkba. Rengeteg mindenem eltűnt a polcokról értékes könyvek, dvdk és még ki tudja micsoda..Mit tudok ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Már nem lakik otthon, mert az apja elzavarta a tűrhetetlen viselkedése miatt...addig meg szabad bejárást biztosított neki a szobánkba. Oda is teregette a ruháit, mert az ő szobája festés alatt állt,és minden ki volt pakolva.

Egyszerűen akárhogy is próbálok szemet hunyni a dolog fölött, tajtékzom az idegtől.Most derült ki a dolog,hogy itthon vagyok egy ideig, és a párommal hozattam fel DVD filmeket, amikbe nincsenek meg a filmek..és könyvek is voltak meggyűrve rendesen..Pontosan tudom, mit hova teszek, még listám is van a könyveimről,és sok dolog hiányzik aminek meg kellene lennie. Pakolás közben nem veszett el semmi, ez 100%-ig biztos.

Ti mit tennétek a helyembe?

2020. júl. 20. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ment be ha nem lakik ott?
2020. júl. 20. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha ki kellett dobni otthonról is, akkor ez benne volt a pikszisben. Megbízhatatlan ember megbízhatatlan dolgokat csinál. Zárd kulcsra a szobátokat, ha tolvaj rokonnak van bejárása, az eddigieket már el kéne könyvelned veszteségként, mert nem tudnád bizonyítani, hogy ő lopott.
2020. júl. 20. 20:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Most,hogy a párom is szembesült ezzel, sajnos belátta, hogy előbb kellett volna cselekednie,és előbb kulcsra zárni, nem most amikor már nincs otthon senki, csak a párom idős édesanyja.Most már fújhatom az egészet,és valóban elkönyvelhetem veszteségként..
2020. júl. 20. 20:38
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Én nem hiszek abban, hogy "pont most hirtelen", mert aki ilyen az folyamatosan ilyet tesz. De tudok olyan mostohát, aki ezt a taktikát választotta, hogy a férje útált gyerekeitől megszabaduljon.
2020. júl. 20. 20:42
 5/14 A kérdező kommentje:
A párom is tanúja volt,hogy a lánykája bejárt a szobába,és nézegette a könyveimet. Szóval itt nem a mostohán, azaz rajtam van a hangsúly. Nem engem kellett elzavarni viselkedés probléma miatt,és nem engem dob ki minden rokonom mert nem bírok magammal.
2020. júl. 20. 20:44
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
5 Nem érzem igaznak azt amit írsz.
2020. júl. 20. 20:47
 7/14 A kérdező kommentje:

Azt hiszel amit akarsz. Akkor nem jönnék fel ide tanácsot kérni.

De tudod mit? Én meg még azt sem hiszem el amit kérdezel..nem hogy azt amit válaszolsz.

2020. júl. 20. 20:53
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

7 Kértem, hogy higyj nekem bármit is? nem, akkor mit vergődsz. De tudod mit, aki így vergődik akkor amikor egy általa idegen ember fel vet valamit, az mindig akkor törétnik, amikor a vadidegen ember pont rátapint a lényegre.

szerintem imádkozz, hogy a társad ne jöjjön rá a stiklidre, mert akkor repülsz, az tuti.

2020. júl. 20. 20:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező, itt ha leírod azt a szót, hogy mostoha kapásból 20 elvált bosszúszomjas nő fogja rádvetni magát, hogy micsoda szemét vagy, teljesen mindegy te mit csináltál, a gyereket meg kb még akkor is védenék ha lemészárolta volna az egész családot
2020. júl. 20. 21:05
 10/14 A kérdező kommentje:

Csak nem te is kleptós vagy mint a párom leánya? Mert akkor érdemes lenne téged is lefigyelnie valakinek.

Azért véded annyira mert biztos te is igényt tartasz mások dolgaira,és Neked ez a természetes. Remélem valaki jól valagba rúg ha rajta kap ilyenen.

2020. júl. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!