A párom lánya,( nem sokára 18 lesz) és a fia amíg nem voltunk otthon bementek a hálószobánkba. Rengeteg mindenem eltűnt a polcokról értékes könyvek, dvdk és még ki tudja micsoda..Mit tudok ilyenkor csinálni?
Már nem lakik otthon, mert az apja elzavarta a tűrhetetlen viselkedése miatt...addig meg szabad bejárást biztosított neki a szobánkba. Oda is teregette a ruháit, mert az ő szobája festés alatt állt,és minden ki volt pakolva.
Egyszerűen akárhogy is próbálok szemet hunyni a dolog fölött, tajtékzom az idegtől.Most derült ki a dolog,hogy itthon vagyok egy ideig, és a párommal hozattam fel DVD filmeket, amikbe nincsenek meg a filmek..és könyvek is voltak meggyűrve rendesen..Pontosan tudom, mit hova teszek, még listám is van a könyveimről,és sok dolog hiányzik aminek meg kellene lennie. Pakolás közben nem veszett el semmi, ez 100%-ig biztos.
Ti mit tennétek a helyembe?
Azt hiszel amit akarsz. Akkor nem jönnék fel ide tanácsot kérni.
De tudod mit? Én meg még azt sem hiszem el amit kérdezel..nem hogy azt amit válaszolsz.
7 Kértem, hogy higyj nekem bármit is? nem, akkor mit vergődsz. De tudod mit, aki így vergődik akkor amikor egy általa idegen ember fel vet valamit, az mindig akkor törétnik, amikor a vadidegen ember pont rátapint a lényegre.
szerintem imádkozz, hogy a társad ne jöjjön rá a stiklidre, mert akkor repülsz, az tuti.
Csak nem te is kleptós vagy mint a párom leánya? Mert akkor érdemes lenne téged is lefigyelnie valakinek.
Azért véded annyira mert biztos te is igényt tartasz mások dolgaira,és Neked ez a természetes. Remélem valaki jól valagba rúg ha rajta kap ilyenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!