Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is túl "puhány" a...

Másnak is túl "puhány" a barátja? Hogy lehet ezt kibírni?

Figyelt kérdés

Nem akarok gonosz lenni, meg szívtelen, de a barátomból kezd kicsit elegem lenni. 3 éve vagyunk együtt, ő nem dolgozik, én igen. A szülei tartják el még így, 23 évesen is, abszolút be se segít nekik. Az előző egyetemi évem is úgy telt eddig, hogy délelőtt egyetemre be, aztán délutántól estig munka, ha este volt még valamilyen órám, akkor megbeszéltem a főnökömmel, hogy máskor dolgozom le azt az időt. Késő este hulla voltam, de nem panaszkodtam sosem. Vizsgaidőszak mellett is dolgoztam mindennap. Mikor kicsit ingerlékenyebb voltam, akkor mondtam a barátomnak, hogy most egy kicsit hagyjon, mert nem akarok vele összeveszni, csak most nem vagyok topon. Ő folyton cseszegetett, hogy miért vagyok ilyen vele és nem értette meg, hogy én vele ellentétben egyetemre járok, vannak kötelezettségeim, nem csak tengek a világban. Most nyáron, elment dolgozni naponta 3 órát és ki van borulva, hogy mennyire elfárad és hogy ez mekkora dolog, hogy ő dolgozik (egy cégnél mellesleg, nem fizikai munkát). 8 órát alszik, az milyen kevés, reggel 7-kor kel, az milyen korán van, messze van a munkahelye, oda mire elmegy stb. Én nem azt mondom, hogy ő nem fáradhat el, de ez úgy ki tud akasztani, hogy mikor látta, hogy én nem vagyok jól, de mégsem panaszkodtam, akkor még tett róla, hogy idegesebb legyek, de most, hogy ő elfoglalt, úgy csinál, mintha nekem meg kéne előtte hajolnom, hogy milyen nagyot bevállal. Az alap problémám az, hogy tulajdonképpen teljesen el van látva otthon, abszolút nem is akar tenni semmit az életben, elhagyja magát és mégis folyton nyavalyog, mintha nem is lenne férfi. Neki most fáj a feje, akkor hagyjam békén, ő elfáradt a villamosozásban (ilyen is szokott lenni), akkor ne szóljak hozzá stb. Én ezeket már nem tudom elviselni, egyszerűen nem bírom, ha egy pasi folyton nyávog, de ráadásul úgy, hogy az égvilágon minden a segge alá van rakva. Szerintetek meg kéne próbálnom vele türelmesebbnek lenni vagy ez már menthetetlen és úgy is ilyen marad?

20/L

2010. aug. 2. 23:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%
Hoppá! Akkor bocsi. Az igazság fáj, én tudom.
2010. aug. 3. 00:04
 22/31 A kérdező kommentje:
Te már csak tudhatod, biztos egész életedben mondják neked, hogy hülye vagy.
2010. aug. 3. 00:07
 23/31 anonim ***** válasza:
52%
Én csak olvastam a soraidat és válaszoltam. Ennyi az egész. Lehet, hogy inkább te szorulsz pszichiátriai segítségre, mivel az életben ezeket a problémákat nem tudod megoldani.
2010. aug. 3. 00:11
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a bajod? Neki ez így tök kényelmes.

Tehát ő nem fog változtatni ezen, az biztos.

Beletörődsz, vagy otthagyod. Ez már csak a te döntésed.

2010. aug. 3. 00:14
 25/31 anonim ***** válasza:
51%

Pff utolsó, te nem vagy komplett. -.- Az ugyan miért puhányság, ha valaki próbálja menteni a 3 éves kapcsolatát? Nem olyan egyszerű feladni egy szerelmet, de úgy látszik te csak egy barom vagy, akinek még sosem volt ilyen problémája....

Kérdező, ez a srác valószínűleg nem fog megváltozni. Vagy ha igen, akkor valami mély benyomás hatására. Állítsd válaszút elé, vagy változik, vagy elhagyod! De annyit szerintem már nem ér az egész, hogy több időt pazarolj rá, ha ilyen marad.

2010. aug. 3. 00:19
 26/31 anonim ***** válasza:
51%
A 00:11-esnek írtam, bocsi!
2010. aug. 3. 00:20
 27/31 anonim ***** válasza:
35%
Hát akkor vonjuk le tanulságot: Járt itt egy barom, aki megmondta az igazságot.
2010. aug. 3. 00:27
 28/31 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de nem értelek.

Én olyan emberrel nem tudnék élni aki nem FÉRFI, a szó szoros értelmében.Szexelni legalább tud?Vagy az is olyan, mintha egy nyafogós gyerekkel lennél?

16 éves a fiam, de ki van úgy gyúrva, hogy csak na.Mit lehet egy ilyen "férfiben" látni?3 év az mi?Maradj vele, és pár év után könyörögni fogsz valakinek, hogy szabadítson meg tőle.Addig is tartsátok el, adjatok alá mindent.

33/N

2010. aug. 3. 08:28
 29/31 anonim ***** válasza:

anyuci kisfia

anyjával mennyire vagy jóban? beszélj vele,ne tegyen semmit a kisfia segge alá..(párom is el volt kényeztetve nagyon,igaz,ő egyetemre járt,de akkoris...én is egyetemistaként nappali mellett meloztam,nem kell belehalni...elbeszélgettem az anyjával,párom huzta az orrát pár hétig,de rájött,hogy 2 nő ellen nem tehet tul sokat...most melo mellett levelezős,vacsit főz ha én tovább dolgozik,elmosogat,elémjön,nem ül órákat gép előtt...)

23/N

2010. aug. 3. 08:34
 30/31 anonim ***** válasza:
Változásban ne is reménykedj. Vagy fogadd el és szeresd ilyennek, vagy rúgd ki. Ha ilyennek nem bírod elviselni (mellesleg jogosan), az azt jelenti, hogy nem szereted.
2010. aug. 3. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!