Miért van olyan sok válás szerintetek?
Azért,mert az emberek változnak.
Ráadásul sokan fiatalon a nagy szerelemre házasodnak.
Önismeret hiánya,a média folyton azt reklámozza,hogy ne légy egyedülálló,ne állj meg a talpadon,hanem függj másoktól,alapíts családot,köteleződj el.
Az életed egy taposómalomból álljon.
Na,erre sokan nem képesek,csak fiatalon nem fogják fel mire is vállalkoztak.
A leggázabb,amikor valaki 2. vagy 3.alkalommal házasodik és ugyanezt a hibát elköveti.
- Elhanyagoltság miatt. Érzelmileg és fizikailag is.
- "Jó lesz az úgy" gondolkodás miatt.
Nézd meg hány anyuka hanyagolja el magát. A nőiesség veszik ki belőlük a fáradság miatt. Nem nincs jól a lebüfizett póló és ápolatlan külső.
- Egy harmadik miatt, aki ad, ha a feleség\férj már "jó lesz az úgy" üzemmódba kapcsol.
És persze a férj is elhanyagolhatja magát nem csak a nők.
Na megérkezett az első hozzászóló, aki a külső megjelenést hozza fel érvként, kezdődhet a Schobert Norbi pro és kontra tábor :D
Én ki is szálltam inkább :D
24-es különbség van egy friss kismama lebüfizett pólója és az 1 hónapos pörköltszaftos mackó között, sztem ebben megegyezhetünk.
És tényleg elhagyom a threadet, mielőtt kitörne a szokásos vita erről, mert aki meg van győződve arról, hogy a nőknek szülés után ugyanolyan tiptopnak kellene lennie azonnal, mint előtte, abból szoktak a teljesen értelmetlen és parttalan viták kerekedni, amelyekben nem kívánok részt venni, de nektek jó szórakozást.
Én abban nem értek egyet Schoberttel,hogy mindegy hogy nézel ki,azt is megunják idővel:D
De,aki elhagyja magát,azt fogják leghamarabb:D
#25 láttam már játszótéren anyukát, pólóra száradt büfivel...
Büfizett, pisilt, kakált már le a gyerekem. Jót röhögtünk a férjemmel és mentem átöltözni. Nálam alap.
Van, hogy nincs kedvem mosni, de max. 1-2 napig bírom elviselni és inkább megmosom. Heti 1x mindenkinek bele kell, hogy férjen.
Hétvégén, amikor otthon van a férjem mindig meg tudom erőltetni magam, hogy nő legyek. Már csak a saját lelkem miatt is. Nem kisestélyi és full smink kell, csak egy csinosabb szett, amiben nem a játszóra járunk.
Én most nem az elhízásra gondoltam a hozzászólásomban. Nem is a striákra vagy a megváltozott testre. Hanem az alap higiéniára, amitől nem csak anya, hanem feleség és nő marad az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!