2/18 anonim válasza:
Döglött a tévé előtt este öttől éjjel kettőig, és nem vette észre, hogy van egy felesége és pár gyereke is..
3/18 anonim válasza:
A nap 24 órájában csak a szexen járt az esze.
4/18 anonim válasza:
A szüleim azért, mert apám alkesz volt,plusz megcsalta anyámat mikor terhes volt,meg szülés után is 2 héttel,"gusztustalan vagy és kövér" kijelentéssel.
Egyszer meg is verte anyát. Akkor adta be végül a papírt.
5/18 anonim válasza:
Mert ő az anyjával akart házasságban élni, csak őt nem dughatta meg, ezért keresett egy szerencsétlen hülyét, aki hajlandó aláfeküdni, miközben az anyjával csinál minden mást. Ez voltam én.
Szerencsére megjött az eszem.
6/18 anonim válasza:
8 évig kuss volt a nevem, elmondása szerint én voltam a hülye, a zakkant nő a kapcsolatban. Szavam, hangom és véleményem ha volt is, le volt hurrogva, "úgyis az lesz, amit én akarok" -kijelentéssel el volt intézve. Ő úgy képzelte az életünket, hogy a szüleivel egy panelben fogunk élni szépen a idők végezetéig. A kapcsolatunk elején előfordult fizikális bántalmazás is, ez szerencsére abbamaradt, de a lelki alázás, terror maradt. Soha nem beszélgetett velem, hétvégék teltek el némaságban, ő a számítógép előtt ült, én a dolgomat csináltam. Megutáltam ezt a társas magányt, a bezártságot, mert ha mentem valahova évente nagyjából kétszer, jöttek a hívások, sms-ek... Sokszor próbálkoztam azzal, hogy üljünk le és beszéljük meg, mert nekem ez a kapcsolat nem jó így. Ő elintézte azzal, hogy neki semmi gondja nincs a kapcsolatunkkal. A végefelé már rosszul voltam a gondolattól, ha jöttek a hétvégék, a szexről nem is beszélve. Összességében ha vissztekintek, magamat hibáztatom, mert nem léptem ki előbb.
7/18 anonim válasza:
Nagyanyám. Egy háztartásban éltek és anyámnak esze ágában sem lett volna elköltözni mamám mellől. Mindig is sok volt a veszekedés mert nagyanyám mindenbe beleszólt aztán a születésem után még több lett mert anyámnak még inkább nem voltak önálló döntései és mindennel szaladt mamához. Mire 5 éves lettem állandóak voltak a fenyegetőzések a hatalmas kiabálások na meg persze a velük járó ajtó csapkodás sírás stb. Ebből az egészből végül az lett hogy apa félre lépett. Nagyanyám buktatta le miután meglátta a kiszívott nyakát. Apám felajánlotta anyámnak hogy menjenek el pár terápiára vagy valami hasonló dologra és hozzák rendbe végre a dolgokat de mivel nagyanyám amúgy sem kedvelte az apám végül elérte hogy anyám nemet mondjon erre az ajánlatra és majd 10 évvel azután hogy szétmentek (azaz nagyanyám ki dobta a házból apát) sikeresen elváltak.
8/18 anonim válasza:
Full lottó nyertes csajjal kerültem össze . Kenyelmes volt de primitiv az eletvitel , mottójuk szaporidunk élvezkedünk megszerezzük ami kell . Giccsek drága utazások autók együgyű párbeszédek . Előkerült az utódlás 1 evre rá akkor merlegeltem leléptem . Rómából házasságból szökött félolasz baratnőm lett akivel terveztük a jövőt . Fokozatosan kiismertem kiderült sok hibája zavara ami több volt mint jó tulajdonsága . Cselezések jelenetek tucatjai után ráuntam , probált zsarolni hazudozott stn míg egy családi rendezveny közepén direkt aljas műbalhekat generált akkor nyíltan finomam elzavartam . Szende művesznővel kerültem össze akivel szeretők lettünk majd komoly lett , de semmi extra nem volt a szenvedély rlmúlt régi partnerei szerelmek után sóvargott . Szintén szexpartnerből lett kapcsolat de csak a szex és humor ami jó volt , kellemetlen szétmenések újraborulások aztán nagy vita ki micsoda mekkora nyomi , akkor elköltözés és vége . Igaz ez csak egy átmeneti élettársi viszony volt .....
10/18 anonim válasza:
8as te amúgy akkor elváltál egyszer is vagy csak dicsekedni jöttél hogy milyen nőid voltak? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!