Megváltoztatnád/megváltoztattad a neveteket?
Amikor férjhez mentem fontos volt hogy mindenki tudja férjnél vagyok de a lánykori családnevem is, ráadásul két nem rövid kerestnevem is van.
Az eredmény olyan hosszú név ami szinte egyetlen hivatalos nyomtatványban sem fér ki.
Férjezett családnév: 7 betű
Apai családnév: 7 betű
Első keresztnév: 6 betű
Második keresztnév: 9 betű
Módosítás szóba került de nagyon macerás... anyagilag sem egyszerű.
Nem tervezem és nem is fogom .
Mondjuk sokan csesztettek gimiben miatta , mondjuk szimplán az zavar sok embert ( osztálytársak , tanárok ) hogy én fel is vállalom , hogy apum orosz , anyum félig görög azaz nálam keveredtek a nemzetiségek igen rendesen ami a nevemen is látszik / hallatszik ...
Mondjuk én legalább tudok oroszul , görögül , kisebb nehézségekkel , de magyarul is . :)
Írhatsz nyugodtan .
44.
Nem arra értettem, hogy angol nevem lesz :) Hanem ott úgy szokás, hogy a férj nevét veszi fel simán a nő. Pl. így Mrs Szabó leszek. Szabóné Tóth Anettel nem sokat tudnak kezdeni.
Én még mindig #42-est fejtegetem, hogy most magyarul megy nehézségekkel beszélnie, vagy oroszul/görögül.
És amúgy is kíváncsi vagyok arra az orosz-görög kombó névre:-D
Üdv.
Ságvári Endre voltam.
Hol a probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!