Megváltoztatnád/megváltoztattad a neveteket?
1es vagyok! Legyszi NE valtoztasd meg!!!! Nekem nagyon tetszik a neved. Jol hangzik egy osi magyar nev, a sok mai giccses "divatnev" kozott. Had ne soroljam oket...
Ha lesz gyerekem, akkor o is osi magyar nevet fog kapni..Azok a legszebbek! Ha cikiztek a suliban, akkor se tedd! Sajnos a mai gyerekek/fitalalok szornyen butak..es ez halal komoly! Csorog a nyaluk a nyugati "nevkultura" stb irant, mert az milyen meno! En mar rosszul vagyok, amikor meghallom, hogy valakinek "divatneve" van! Merj kitunni, mert ezen a neven nincs mit szegyellni, inkabb buszke lennek ra! Adnam a gyerekemnek.. Ha megvaltoztatod, par ev mulva nagyon banni fogod!!!
nem hivatalos helyen bemutatkoznék más néven vagy egy menő becenévvel. Mert az van, amit 26 ír.
Kíváncsi lennék erre a névre.
Én meg örülnék, ha Viki lennék, nem érdekel, hogy nem tudom, kinek szólnak, nem akarok kitűnni, hogy a megyében vagy az országban csak engem hívjanak valahogy. Jobb elbújni számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!