Szerintetem rokonaim fognak irigykedni? Ha orvos barátnőm lesz nem kedvelnek rokonaim.
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 14:30
11/25 anonim válasza:
Nem értem, hogy az emberiség miért gondol külön „fajként“ az orvosokra. Mi, orvosok is emberek vagyunk csak mást tanultunk. Ugyanolyanok vagyunk mint pl a postások
12/25 anonim válasza:
Nah, a mérnökök nem gondolják magukról ezt :D
13/25 anonim válasza:
Kérdező, ugye tudod hogy az egyetemet végzett csajoknak nem olyan csávó a szíve vágya ki írni-olvasni alig tud? Még csak beszélgetni se tudnátok egymással.
14/25 anonim válasza:
#14, miért? Ő csak egy vesszőt hagyott le, te kettőt...jó, elgépelt egy betűt, az nem nagy kaland.
15/25 anonim válasza:
Nem hiszem inkább sajnálni, nekem volt orvos barátnőm, minden 2.3. héten mást hozott haza, a legdurvább a rüh volt...
16/25 anonim válasza:
az jó, ha az a legdurvább. Azt simán kismamaként kórházban lévő tip-top, tiszta ( a ház is)ismerősöm is elkapta ott.
17/25 anonim válasza:
De amúgy már én is ezért nem lennék orvos...
18/25 anonim válasza:
Nekem az hatott a legdurvábbnak, főleg hogy látható helyen is volt a nyoma, de akkoriban kaptam el bárányhimlőt is, ami felnőttként nem a legjobb dolog, meg igazából elég sok mindent.
Mondjuk nem emiatt mentünk szét, szépen lassan besavanyodott a munkától.
19/25 anonim válasza:
Háááát én orvos férfi vagyok és erre maximum kárörvendő kacaj lenne a válaszom, mert ismerem a fiatal kolléganőket. Messzire kerülni kell őket. Nagyképűek, pénzéhesek, karrieristák, aki meg nem ilyen, az meg általában egyetem után már családos.
20/25 anonim válasza:
Ha hülye a rokonságod és jó a csaj, akkor is irigyelni fogják, ha takarítónő (akiknek fontos a munkája, nem lenézésből írtam ezt!).
De értelmes embereket meg nem a másik foglalkozása fogja először érdekelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!