Teljesen el vagyok keseredve. Mit csináljak?
Nem feltétlen a kamaszkorod miatt érzed kellemetlennek.Nekem egy közel 60éves barátnőm van így.Szégyelli a házát,nem hív oda senkit szinte.Csak akit valóban barátjának gondol.Érez.Voltam nála.Nem villa valóban,sőt...De nem érdekel.Attól a barátnőm még ugyanaz az ember,mint aki azelőtt volt hogy lettem volna nála.
Nyugodtan hívd el a BARÁTAIDAT,de előre mond el nekik a helyzetet.Elő lehet azt adni valami poénos körítéssel is.Találj ki valami vicces szöveget,és már nem is lesz olyan kínos.
ha igazán a barátaid,akkor nem fogja őket érdekelni,hogy nem olyan szép a házatok. Meg amúgy menj el nyugodtan,aztán egy beszélgetéskor hozd szóba,hogy te is szívesen meghívnád őket,de nem túl szép a házatok.Valószínű azt fogják mondani,hogy nem gond. Ha hozzád mennek,úgyse a ház miatt mennek,hanem h veled legyenek.
Amúgy az előző barátom a nagyszüleivel+anyukája+húga élt együtt. Egy szobája volt közösen a húgával és az anyukájával. Szívesen elmentem hozzájuk,pedig régi ház volt,régi bútorokkal meg minden - de úgyse az volt a fontos,hogy milyen a szőnyeg vagy a függöny vagy bármi. Mondjuk helyszűke miatt sosem aludtam ott,ő aludt nálunk, de ha lett volna hely,szívesen aludtam volna ott,mert nem érdekelt,hogy hogy néz ki a ház.
ha őszinte vagy velük, mert azért barátok, akkor elmondhatod nekik ezt, amit itt leírtál. ha elfordulnak tőled, akkor nem igazi barátok - de mivel nem a pénzedre hajtanak, valószínű a jó trásaságod miatt hívnak el magukhoz.
légy őszinte és mondd ezt el nekik, semmi szégyellnivaló nincs ebben.
nekem is volt nagyon szegény barátnőm, a nappaliból volt neki elkerítve rész, de nem az ablakos felén - sose zavart és sokat voltunk náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!