Anyukám 41éves lett. Teljesen elvan keseredve. Mivel vígasztaljam?
Azzal, hogy jövőre már 42 lesz, élvezze ki a fiatalságát:)
Komolyan véve, mitől fél?:) Attól, hogy közeledik a halál? Hogy megöregszik és ráncos lesz az arca? Mitől? Ez itta fő kérdés?
Legyél vele nagyon kedves, előzékeny, éreztesd, hogy mennyire szereted, mennyire fontos Neked, hogy mindig számíthatsz rá, és köszönd meg Neki azt a sok mindent amit tett Érted!
Szerintem ettől jobban lesz!:)
Remélhetőleg lesz 50, meg 60, sőt 70 is.
A kor a belső tartástól függ.Ma 50 -es nők is tudnak szexik, szépek, kedvesek lenni.A 80 felettiek kifejezetten bölcsek, kedvesek.
Az ember kora egy állapot. Nem dicsőség, és nem is szégyen. Mindenki, aki ma fiatal, holnap már középkorú lesz, holnapután pedig öreg. Ez az élet rendje, és minden kornak megvan a maga szépsége. Lehet, hogy a testünk megöregszik, de helyette kapunk rengeteg élettapasztalatot.
Jövőre leszek 30. Talán már nem vagyok mindenütt olyan kerek, mint 17 évesen, azonban egyáltalán nem érdekel. Van ugyanis egy kisfiam, és az anyaság minden percét élvezem. Más okoz örömet, mint tíz éve, és másként látom a világot. Egyáltalán nem nagy ár a picit nagyobb poci egy kisgyerekért.
Látom anyukámat, aki háromszoros nagyi, és imád nagyi lenni. Egyszer majd én is nagyi leszek, és azt is élvezni fogom. Az élet minden szakaszát élvezni kell, a fontos, hogy legyenek körülöttünk olyanok, akiket szerethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!