Problémát fog jelenteni később a párom gyereke? Milyen tapasztalaitok vannak?
Hát lehet,hogy van benne valami.Az igaz,h nem akar eljönni szilveszterezni,de nem azért mert nincs kedve,mert neki ha buliról van szó,mindig van kedve...Hanem csak és kizárólag azért nem akkor vagy "leadni" kéne vhova a lányát,vagy hazavinni...
Eldöntöttem,h hétvégén el fogom neki mondani,h szeretném ha velem jönne és h mit szólna az unokatasós megoldáshoz...Majd ide megírom mit mondott...
Remélem most az egyszer pozitív lesz...
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Nem vmi szép történet...
Hát nem is tudom.A párom azt mondja,új életet akar kezdeni,amihez szüksége van rám.Mivel nekem nincs gyerekem,ezért tudja,h én még akarok.Azt mondja ő is szeretne még kettőt(mondjuk én csak egyet,de nem hiszem,h ez lesz a vita tárgya)
Az ő lánya se akar kistesót,de a párom ettől vmivel tisztábban lát.Tudja,h ezt nem a lányának kell eldöntenie.Tisztában van vele,h ha engem akar,akkor közös gyereket is akarnia kell.És akarja is.Meg azt is mondta,h tudja,h ebben nem a lányának kell dönteni,pont mert h ez az ő élete,és h a lánya nem is vele él,de még ha vele élne,akkor se neki kéne eldönteni.Vagy az elején nálatok is így volt?A párod hitegetett,h akar közös gyereket?És mit szólt,h kiraktad?És a lányának nem hiányoztál?
A párom lánya nekem nem mond olyanokat,h szebb vagy jobb az anyja,sőt nem is beszél róla nekem.Azt már mondta,h olyan jó volt neki,míg anya meg apa csókolóztak,de h mostmár így is jó,mert az anyjának is van pasija,akit mint már írtam apának szólít,meg az apjának is.
Nem tudom mi kerekedik ki ebből az egészből,de mindenképp szeretném megtartani a páromat.
A Te sztorid meg nagyon érdekes,biztos szörnyű lehetett...Na én abba nem mennék bele,h én ne aludjak velük,hanem másik kanapén...Nevetséges.Egyáltalán hogy gondolta ezt a volt párod??!Ráadásul a Te saját lakásodban...Meg hogy nincs közös gyerek,se lakás...
Nyaralásról még nem volt szó köztünk,de ha lesz is jövőre a Balcsit fogom javasolni,ott még úgyse volt a lánya,de csakis úgy ha abból az 1 hétből az első 3napot kettesben,a 4.napon meg elhozzuk a gyereket is.Remélembele fog menni.Ez sztem köztes megoldás.Én meg abban reménykedem,h idővel a párom lánya ahogy egyre idősebb lesz,és egyre inkább érdeklik a pasik és a haverok,úgy lez egyre belátóbb.Tévednék?
A szilvesztert amúgy tegnap említettem a páromnak(bár nem így kellett volna,mert pont egy vita hevében csúszott ki a számon)azt mondta,nem gondolta,h ez nekem ilyen fontos...Elég balf@sz...Na de mind1 majd kiderül mi lesz belőle...Sztem semmi,majd megyek nélküle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!