Problémát fog jelenteni később a párom gyereke? Milyen tapasztalaitok vannak?
Hát az anyuka nem akar gyereket a párjától...Lehetett volna neki,de ő nem kért belőle...
Az hogy nem engedi hozzátok a kisfiút sztem nem túl jó dolog(ha kicsinek megismer nagyobb az esélye,h elfogad sztem)
A kislány természetes,h a legfontosabb az életében,én ezzel tisztában is vagyok és tisztában voltam vele akkor is,mikor összejöttünk.És nem is akarok én lenni az első,na meg ha akarnék se lehetnék.
Ő jó apuka,nem is azzal van a baj,foglalkozik ő vele sokat,csak túl engedékeny.A nevelésbe nem akarok beleszólni,de azt már elmondtam neki,h ha összeköltözünk,nem biztos hogy mindig minden úgy lesz,ahogy a lánya akarja.Szeret is engem és tudom,h neki se könnyű,de jól esne,ha csak egy picikét nyitna felém.A lányáért mindent megtenne,mindent megvesz neki stb... (ez természetes)De nem szeretném ha elfelejtené,h nekem is vannak bizonyos igényeim,és nekem is szükségem van bizonyos dolgokra.Ezt már el is mondtam neki,h kompromisszumok nélkül nem fog működni.Nem elégedhet meg sztem azzal,h vagyok neki,szeretem és ennyi.Meg is kell,h tartson.Nem a nevelésével van problémám,vagy azzal,h hogy áll a lányához,hanem azzal,h hozzám hogy áll.Én úgy érzem több mindenről mondok le miattuk,és jól esne ha néha ő is a kedvemben járna.Hozza el a lányát amikor csak akarja,nem erről van szó.Ő természetesnek veszi az én lemondásaimat,nem értékeli kicsit sem,vagy legalábbis nem mondja és nem mutatja ki.Nehéz a helyzete,mondtam is neki,h ő van a legnehezebb helyzetben,mert neki ügyelnie kell a lánya igényeire,de az enyémre is.
Mondd el ezt így a párodnak, ahogy most leírtad...hogy te imádod a lányát, nagyon szereted, de jó lenne, ha néha rád is figyelne...csak jól gondold át, miket mondasz, a szavakat, stb, nehogy azt higyje, hogy féltékeny vagy a kiscsajra, vagy, hogy változtatni akarsz...
Egyébként az azért elég gáz szerintem, hogy 8 évesen veletek alszik...
Ezen mindenféleképpen változtatnék.
És az sem jó, hogy ennyire az ujja köré csavarja az apját, mert ha ne adj isten egyszer veled összeveszik a kislány, akkor majd nyávoghat az apjának, hogy nem szeret téged, és hagyjon el...
És mi van, ha a lányáért megteszi?!
Hát én sem tartom normálisnak,h egyébként otthon is az anyjával meg a párjával alszik...Az tuti,h nem a párom lesz az aki elkezdi erről a leszoktatást...Én baba korom óta külön alszom a szüleimtől.Pici korban jó elkezdeni,mert minél idősebb,annál nehezebb.
Azon meg h lehet otthagyna a kedvéért,hát nem tudom.Nem hiszem.Az elején még lehet,h így lett volna,de már elég idő eltelt azóta,és sztem azt a párom is tudja,h nem élheti az életét ennyire a lánya szerint(főleg,h alig van itt)Sztem ha ilyen lenne,azt úgy oldanánk meg,h nem talizunk ha itt van,aztán egy idő után úgyis megbékélne,mert hiányoznék a kislánynak.
Az elején még próbálkozott is ezzel a lány.Egyszer fodrász után azt mondta a kislány,hogy neki nem tetszik a hajam.Erre én azt mondtam,hogy nem baj,még bizti csak furcsa neki.Megkérdezte miért nem baj,erre én azt mondtam(persze nem durván,hanem elviccelve mézes-mázosan,aranyoskodva) hogy az a lényeg,h az apjának tetszik.Erre ő azt válaszolta,h majd ő megmondja akkor az apjának,h ne tetszen neki.Én meg mondtam,h ha az apja azt mondja tetszik,akkor akkor is tetszeni fog neki,ha azt mondja neki h ne tetszen.Majd fenyegetőzve megkérdezte,hogy és ha azt mondja az apjának,h ne én legyek a csaja és hagyjon ott engem?Na most erre mit lehet reagálni...Mondtam,h majd azt az apja eldönti.Apja hevesen terelni kezdte a szót,de nem szólt rá.
Szerencsére ez az elején volt.Azóta ilyn nincs.
Szeret,örülök is neki,csak néha sok...
A párom nagyon sokszor elmondja,h milyen rossz neki,h illyen keveset lehet csak a lányával,mert messze laknak.Nem akarom,h azt gondolja,h hülye vagyok és hogy nem értem meg.Említettem én már neki a szilvesztert.Mondjuk nem úgy,h megkérdeztem megyünk-e vhova,hanem mondtam,h nem tudom hova kéne menni szilveszterkor,mert anyum menni akar és nincs neki kivel,úgyh ki kéne vmit találni.(persze ez csak ürügy volt/monjuk igaz is/de arra voltam kíváncsi mit lép)Erre ő azt mondta,h nem hiszi,h ő bárhova is elmenne,mert karácsony másnapján elhozza a lányát,és ő azért nem fogja előbb hazavinni egy héttel,h ő elmenjen bulizni.Erre megkérdeztem,h miért nem lesz otthon a lány szilveszterkor?Talán mennek vhova az anyjáék?Azt mondta nem,csak mindig nála szokott lenni olyankor.Úgy egyeztek meg az anyjával,h karikor otthon szilv. meg itt.Erre mondtam neki,h úgy emléxem mintha azt mesélte volna,h az exével együtt szilvesztereztek tavaly előtt.Erre ő csak annyit mondott,h tényleg és h biztos annyit nyavalygott neki a csaj,h végül hazavitte a gyereket.
Ez a baj...Elmondása alapján 1000X különb vagyok attól a csajtól és még ő is azt állítja,h az egy hülye p.csa volt.Vele meg elment?(mondjuk vele azért szakított mert nem bírta elviselni a gyerekét)
És ha most azzal ha eléállok,h márpedig menjünk el bulizni,akkor nem fog bennem csalódni?
(amúgy szeret ő is bulizni,mikor nincs itt a lánya mindig elmegyünk vhova.Na de szilveszter egy évben 1x van)
Az jó ötlet ha javasolom,h ha itt is lesz a gyerek,vigyük el az unokatesóihoz(4 vele korú gyerek)és másnap meg érte megyünk?
Jajj,de olyan tesze-tosza vagyok ilyen helyzetekben,amúgy meg olyan a szám mint a bécsi kapu,most meg be vagyok tojva,mert nagyon akarom ezt a kapcsit és nem akarom,h csalódjon bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!