Miért viselkedik így velem? És én mit kezdjek vele, ti mit tennétek? Ezek nem megalázóak?
17 éves lány vagyok.
És van egy dolog ami engem nagyon bánt és én ezt már nem értem és nem tudom hova tenni:(
Az anyám napok óta olyan fura velem, nem gondolom hogy a természetem miatt, mert próbálok vele türelmes lenni, d eő folyton ordít velem, és komolyan mondom-nem sajnáltatni akarom magam-bármit teszek mindenben csak a rosszat látja, mindenbe beleköt.
Tegnap segitettem neki a konyhában, és a tésztát nem jól nyújtottam ki erre elkezd üvölteni, hogy "te szerencsétlen még ennyit se lehet rádbizni. bunkó"
Ma elmentem velük vásárolni a közeli bevásárlóközpontba, kb 10perce értünk haza.
A gyerekosztályon meg kellett állni, mert ruhát akart venni az unokájának, meg etetőszéket (ami mellesleg 15.000.- lett volna, nekem meg egy nyamvadt akváriumra se ad pénzt ami kb 5000.-. Napok óta emiatt IS ordit velem, mindegy is)
És megálltam, hát nemigazán tudtam mit csinálni engem ezek nem kötnek le, és néztem a táblát.
Erre elkezdi mondani, hogy :"Olyan vagy mint egy aggszűz, állsz egyhelyben, elegem van a hisztidből, unom az akvárium mániádat" :O nagyot néztem mert kb. meg sem szólaltam, csak álltam.
És erősen odébblökött. Mondom "MIért kell ilyen undoknak lenned?"
erre elkezdett velem orditani, hogy "KÉnyes majom vagy, borzasztó hogy rárdse lehet nézni, mert elolvadsz idióta."
Mondom "Ne kiabálj már" Olyan ciki volt, mellettem állt egy nő és minket bámult, ahogy anyámat csititottam.
Meg a kasszánál megint kezdte a kiabálást, h "Megtéplek, csak állsz összetett kézzel, szerencsétlen vagy, rád se lehet nézni mert elolvadsz majom bunkó"
Annyira égett a pofám, olyan megalázó volt, az egész áruház minket bámult. Apám is kérdezte hogy mit kell veszekedni. De nem állitotta volna le anyámat.
Mondom neki "Halkabban" erre mégjobban orditott. Mondom annyira megalázó volt:(:S Eltudjátok képzelni?
És amig jöttünk haza olyan undorral meg lenézően nézett rám... Most is amikor flejöttem a konyhából meglökött meg hümmögött, és huzogatta a száját. Meg folyton vágja rám a pofákat.
Meg tegnap mondom ugy ennék sütit, erre "mindig este érik rád, hát süss magadnak elegem van a hülyeségeidből. terád mindig rádjön valami"
Meg bejött éjjel a szobámba mert gépeztem...és itt orditott velem éjjel is hogy én miért nem alszom stb.:S azthittem szünidőm van.
Szerintem anyudnak vmi más baja van, nem Te!
Rajtad csak levezeti a feszültségét, ami elég gáz...
sajnálom...nem tudom mit tudsz csinálni...
Mi lenne, ha amikor nyugodtabb, ezt elmondanád neki?
Hogy elhiszed, hogy pl nincs pénz, meg minden rászakad, vagy nem tom mi a baja, de neked ez nagyon fáj, ahogy bánik veled...ennyire nem vagy rossz...vagy ha igen, akkor mondja el, hogy mit vár, és Te megpróbálsz változtatni, vagy ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!