A fiammal aki 28éves, rengeteg probláma van. Nem dolgozik, drogozik, adoságokat csinál, nem lehet semmit otthon hagyni mert ellopja, szabálysértési ügyei vannak stb. hogyan tudom kijelenteni a lakásból?
"08:35... ezek szerint lányoknál, akik felelősségteljesebben gondolkodnak, beválik az ilyen nevelés, nővérem is, én is ugyanígy lettünk nevelve, nem voltunk gazdagok, nem vágtak hozzánk pl playstationt, úgy érzem tökéletesen átvettük szüleinktől az értékes gondolkodásmódot, a tanulást (én is lógtam suliból, nővérem is, de magunktól megjött az eszünk), nem nyalták ki a s*ggünket csak szerettek, bármit meg tudunk beszélni velük satöbbi, nem kívánhatnék jobbat, bár tudom hogy ők se tökéletesek, sőt. "
komlyabb mentális zavar gyakoribb a férfiaknál mint a nőknél, pl gyilkos is sokkal többször férfi.
ez nem hazdagság és szegénység kérdése, előfordul bármelyik családban, mindenesetre a legrosszabb megoldás úgymond egyzerűen kijelenteni őt és annyi, a saját fiad ..
ezen nem gondolkodtál még el?
nem lenne jobb neki segíteni a problémáiban? hányszor beszélgettéál el vele őszintén?
igen mondta a pszichológus hogy semmi baja, csak túlérzékeny...
hm hm hm nem tudom, egyelőre csak aggódok.
ÁÁÁÁÁ
A kérdés ez volt: Hogyan tudom kijelenteni a lakásból? (remélem azért mindenki tanult szövegértést az iskolában...)
Ha a drogosokról akartok vitatkozni, akkor csináljatok egy új kérdést, és vitatkozzatok ott!
" ÁÁÁÁÁ
A kérdés ez volt: Hogyan tudom kijelenteni a lakásból? (remélem azért mindenki tanult szövegértést az iskolában...)
Ha a drogosokról akartok vitatkozni, akkor csináljatok egy új kérdést, és vitatkozzatok ott!"
ha csak annyi lenne a kérdés hogy vkit kijelenteni a lakásból, hogy lehet akkor arra válaszolnak.
de amikor egy szülő azt kérdezi a saját gyerekét hogyan zárhatná ki, akit valószínűleg ő vágott tropára és/vagy a másik szülője, akkor nem arra fogunk válaszolni, hogy hogyan jelentse ki.
ha pl. egy kutyáról kérdeznének, hogy hogyan öljék meg, mert fája lába, nem azt fogják írni, hogy hogyan ölje meg, hanem mit tegyen a fájós lábával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!