Kinek kéne kihez alkalmazkodnia?
A szüleim elváltak,anyámnak van egy új hapsija.Nagyon sokat van nálunk,beszólogat nekem h miért megyek el itthonról,kopogás nélkül jön be az én szobámba,a lányát is egyre többször idehordja akinek kérdezés nélkül ad az én ruháimból,amit persze vissza már nem kapok. Ilyen fecske alsónadrágban futkozik,amiből kinn van a fél töke(akarva akaratlanul látom. Gusztustalan. ha anya vesz gyümölcsöt,jégkrémet,vagy vmi nassit megeszi az összeset.
Én vissza szoktam szólni,mikor beszól,vagy épp csinálja a böszme dolgait.
Anyám szerint nekem kéne hozzá alkalmazkodnom. Hiába mondom h sztem mega pasijának,nem hallgat rám. Azzal érvel anyám h ha nem tetszik költözhetek apámhoz-ja,csak ő meg hajléktalan szállón van,mert a váláskor mikor ki lett fizetve el itta az összes pénzét.,szóval tudja h oda nem mennék.
Hogyan érjem el,h anya ne mindig engem b.asszon le ha épp a pasijával vitázunk,hanem álljon mellém?
16/L
Vegyél egy zárat a szekrényedre és zárd a szobádat is. Mást nagyon nem tehetsz, mint ezt. Ha valamit vesz anyukád, akkor vedd ki a részedet belőle és vidd be a szobádba.
Sajnos jól írják előttem, anyukád valószínűleg nem lát a rózsaszín ködtől és amíg ez így van, magától nem fog javulni a helyzet.
Amúgy fel nem foghatom, hogy egy anya miért viselkedik így. Nekem is van gyerekem és minden körülmények között ő az első. Nem is vinnék úgy haza egy pasit sem, hogy a gyerekemnek nem szimpatikus. A holmiait meg pláne nem engedném, hogy elvegye. Soha senkit nem tudnék a gyerekem elé helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!