Nyűgös lesz, és ki kell majd menned vele a szertartásról. Ha viszed is, akkor próbálj meg hátul maradni.
2020. máj. 29. 13:26
12/27 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb lenne, ha a férjed tologatná addig a temetőben. Igaz, így nem lenne melletted fizikailag támasznak, de legalább te teljes szívvel részt tudnál venni a szertartáson.
Az én kislányom 1,5 éves volt a nagymamám temetésén, szerencsére volt kire bíznunk, mert nagyon rossz lett volna, ha a búcsú helyett az ő csitítgatásával kellett volna foglalkoznom. :(
Részvétem.
2020. máj. 29. 13:27
13/27 anonim válasza:
8 éves voltam, amikor anyai nagymamám meghalt, az én szüleim nem vittek el, helyette apai nagyszüleimnél voltam. Visszatekintve is sokkal jobb volt így.
2020. máj. 29. 13:27
14/27 anonim válasza:
Voltam többször is temetésen, mióta gyerekeim vannak. Vagy a másik oldali nagyszülőknél maradtak, vagy olyan is volt, hogy a férjem odahaza maradt a picivel. Hidd el, senki nem fog megszólni miatta, hogy miért nincsen ott, ebben az esetben érthető.
2020. máj. 29. 13:34
15/27 anonim válasza:
Nem, üvölt, befosik,...
2020. máj. 29. 13:52
16/27 anonim válasza:
Nem.
2020. máj. 29. 14:11
17/27 anonim válasza:
Nem! Az ilyen picsogógép nem való még közösségbe.
2020. máj. 29. 14:16
18/27 anonim válasza:
Nem vinném, ha nyűgösködik,sír,akkor mit fogsz csinálni ?
2020. máj. 29. 14:32
19/27 anonim válasza:
Én vittem tőle kicsit idősebbet, hátrébb álltam hátha gond lenne, de végigaludta az egészet
2020. máj. 29. 15:20
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 17-es te egyáltalán anyuka vagy? Ha igen hogy mondhatsz ilyet hogy “az ilyen picsogógép nem való közösségbe”??!???
Hozzáteszem nagyon sok baba hálistennek elvan, de nyilván mindenki ismeri a gyermeke türőképességét és mit bírna ki mit nem, én arra voltam kíváncsi hogy TI olvasók vinnétek e ? (itt értve hogyha nem tudom kire hagyni, akkor hogy oldanátok meg)?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!