Mit csináljak az ilyen vendéglátóval?
Hát,pedig így sosem fogja észrevenni magát,ha nem adod tudtára valahogy,hogy idegesít a kérdezősködése.Vagy viccesen válaszold neki mindíg azt,hogy :"nem olyan kegyetlenül k--va rossz,hanem aránylag sz@r":)
De nyugtasson meg,vannak idegesítőbb vendéglátók is!Rokonomékhoz ha megyünk,mindíg megkínálnak valamivel,de előtte hozzáteszik,hogy "ezt már muszáj megenni ,mert már négy napos"nos,én nem szeretek máshol enni semmit,négynapos kaját pláne nem,de tiszteletből veszek a tányéromra kb 1 kanálnyit és lassan elcsipegetem.Még el se fogy,de már ráborít a tányéromra egy újabb adagot,mert azt hiszi ízlik,mivel bele mertem kóstolni és árgus szemekkel figyeli,megeszem-e.Hát nem!!És aztán elmond mindenféle udvariatlan tuskónak,hogy kiszedem a sok ételt és nem eszem meg.De ez még semmi,még azt is meg kritizálta egyszer,hogy hogy hogyan szedem a tányérból a levesem.Nálam hamar betelt a pohár és közöltem,hogy többé ne várjanak semmiféle étellel,mert ezek után nem szeretnék náluk enni többet.Húzgálták a szájukat,de tudomásul vették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!