Ha a Család fekete báránya sokkalta többre viszi anyagilag, mint a többi gyerek, akkor még feketébb lesz?
Én igazából lehet elkövettem jó pár hibát, és öngólt lőttem keményen.
Csak arról van szó, hogy a családomban nem történt nagy változás, sajnos, csak annyi, hogy több lett a pénzem, vele a tapasztalatom, és ennyi.
Ugyanúgy nem kedvelnek amiatt, mert nem vagyok az ő agyi és anyagi szintjükön. Valóban jobbá tehették volna saját életüket, ha képesek lennének rá az irigykedés helyett, és a másik besározása helyett. De sajnos nem így van, mai napig a nyonoruk szélesedik.
Lehúzni szeretnének engem, meg kibaszni rendesen. Más nem. Egyébként nem beszélünk. Jó pár dolgot kidobhatok a kukába, sajnos ezt is.
Inkább azt látom, milyen hátrányaim vannak jelenleg nekem (miben vagyok lemaradva, miben nem). Amiről ők is tehetnek részben, de nekem előre kell mennem, nem visszafelé.
A jövő generációjával jóban lenni egy olyan dolog, hogy szép és jó, de vajon ha a gyerekek szülei utálnak téged, és lehordanak téged mindennek, akkor vajon a gyerek tényleg annak fog-e látni téged, mint aki vagy? Mert ez a kérdés kör még ismeretlen.
Nálunk 2en vagyunk plusz 3 unokatestvérem. Én voltam mindig a rosz tanuló, a kezelhetetlen, csavargós...apámmal nem köszönünk egymásnak, az anyja mindig keverte a 💩- t.
Nővérem volt az okosabb, a jobb...igaz ő a pénzes pasikra pályázott mindig!
Anyámmal meg anyám apjával és két tesójával meg annak családjával mindig jól megvoltak. Mamám sajnos már nem él, ő volt akinek a legtöbbet köszönhetek.
Igen, én is elcsesztem valahol az életem. De aztán jó pár éve ősze kaptam magam, kimentem buszozni, lett kocsim. Lányom is egyedül tartom el, külön élek. És most 2 év után bejelentettem, hogy a párommal házat vettünk!
Most tesóm meg apám is "nyalizik", de ezt már rég elcseszték, nem érdekelnek és továbbra sem vagyok rájuk kíváncsi.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!