Dorina névről mi a véleményetek? Milyen lányt tudtok elképzelni hozzá?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 10:16
11/21 anonim válasza:
nekem van dorina nevű ismerősöm egy r*banc. Ettől függetlenül általánosítani nem lehet
12/21 anonim válasza:
Szerintem szép név, de tényleg nem lehet személyhez kötni... Van egy barátnőm aki mindig mosolygós, nagyon kedves lány, de van olyan is akit utálok, mert egy kis para@szt...
13/21 A kérdező kommentje:
én is Dorina vagyok:)
2010. júl. 30. 11:16
14/21 anonim válasza:
tesóm lánya Dorina 14 éves kiscsaj.De ennyi konkrétan semmi nem jut az eszembe erről a névről
25/N
15/21 anonim válasza:
Az összes Dorina ismerősöm egy nagyképű, felfuvalkodott hólyag.
16/21 anonim válasza:
Jó nagyorrú szőke amazont, hosszú lábakkal, kék szemekkel és a tajgából valót.
17/21 anonim válasza:
Kb. 2005 őszén voltunk egy házibuliba, lőrincen egy Szilveszter nevű arcnál. Ott megismertünk egy Dorinát aki nagyon kedves, vidám, jópofa lány volt. Azóta is szeretnénk megtalálni, de mindezidáig nem sikerült.
18/21 anonim válasza:
A Dorina az egy nagyon szép név.A második lányunkat úgy fogjuk hívni.Szerintem jó választás :)
19/21 anonim válasza:
Elképzelni nem lehet és felesleges is lenne. Maga a név nem rossz, nekem ugyan sok van ami jobban tetszik,de ez ízlés dolga.
20/21 anonim válasza:
Nekem Csifó Dorina jut róla eszembe, és szerintem jól is állt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!