Tudnál nekem ebben tanácsot adni? (Kicsit talán nem ide való a kérdés, bocsánat ezért)
Szóval: pénzes dologról van szó.
A munkahelyem egy tőlem egy 20 km-re lévő kisvárosban van, tehát busszal járok dolgozni. Sajnos a munkabeosztásom és a buszjáratok nem igazán passzolnak egymáshoz, ugyanis ha beérek akkor van 1 órám és 15 percem várakozni hogy mehessek a melóhelyre, munkaidő után pedig egy jó félóra-három negyed óra. Mivel utálok a buszmegállóban tétlenül várakozni délután, reggel pedig ,,csövelni" az utcán, így mindennap beülök egy kocsma szerű helyre, ahol a pultosokkal is nagyon jóban vagyok, sokat pletykálunk. De viszont most döbbentem rá, hogy ezt nem kéne, mert így 1 hónapban sok-sok ezer forintom megy rá a ,,várakozásra". Reggel nem akarok bemenni a munkahelyre bő 1 órával a kezdés előtt, mert igazából akkor még nem tudok neki állni dolgozni (és ingyen nem dolgoznék amúgy se). Autóval, motorral sem tudom megoldani ezt a helyzetet, mert nincs egyik sem. Úgy meg nem akarok bemenni hogy nem fogyasztok semmit. Télen még rosszabb a helyzet, mert akkor meg a fagyoskodástól menekülök és ezért megyek be a kocsmába. Viszont észrevettem már, hogy sokszor a megszokás is közrejátszik ebben... valahogy le kéne szokni erről, vagy valamit kitalálni.
Ja, és nincs olyan barátnőm vagy valaki akihez el tudnék menni vagy akivel elüthetném az időt.:(
Szerintetek mi lenne a megoldás? Köszönöm hogy végigolvastad és hogy válaszolsz. :) 21/L
Hát azért mindennap 20 km bicajjal...
Nem nincs senkim sajnos akivel bajárhatnék. Nagyon sz.ar helyzet.:(
Kora reggel könyvtár? Ugyan...
Sz@r ügy, én is így voltam, de én megbeszéltem a főnökkel, hogy egy órával hamarabb kezdek, egy órával hamarabb fejezem be. ha ezt nem engedi a tied, akkor passz, nem tudom mit csinálj. Bár, ha csak üldögélsz, akkor üldögélhetnél a melóhelyen is, és olvass vagy tanulj nyelvet...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!