Terhes vagyok es egy olyan kerdesem lenne hogy megcsaltam a
párom december elejen azaz 7.en es december 22.en fogant
meg a baba akkor mennyi az esely hogy a szeretője?
Szerintetek?
Figyelt kérdés
#megcsalás#Nem tudom kitől van a gyermek#Mennyi idő a beágyazódás
Mikorra adták meg a szülés időpontját? Ha szeptember 27 +- pár nap, akkor csak az alábbi képen megjelölt termékeny napokon foganhatott. Gondold át kivel voltál azokon a napokon együtt, és 99%ban meg van a lehetséges apuka kiléte.
Ha 20 hetes vagy, akkor kb. Január 6,7,8 körül foganhatott meg, akkor lehetett peteérésed,félidőben. Nem január 7.-t akartál írni, hogy akkor voltál együtt valakivel? Mert decemberben-ha dec. 22.-én megjött a menszeszed- akkor nem foganhatott meg,csak januárban. Azt gondold át, hogy január elején kivel voltál.
2020. máj. 18. 15:11
43/60 A kérdező kommentje:
December 7.en csaltam meg a párom ezt kovetoen nem voltam senkivel december 19.ig 19.en a parommal teljesen az ünnepek vegeig januárban vettem eszre 22.en hogy nem volt menszesz jan28.an csinaltam 2 terhessegi tesztet mind 2 pozitív lett masnap magán orvos megallapitotta hogy petezsak látható de nagyon pici megsaccolta olyan 4 hetes lehettem..
2020. máj. 18. 17:31
44/60 anonim válasza:
Akkor kizárásos alapon a párod az apja a gyereknek. Ha december 22én még megjött, akkor nem készülhetett a gyerek korábbi aktusból, csak és kizárólag a december 22 utáni aktusokból. Valószínűleg valamikor december végén, január elején foganhatott.
Ha megszületett, csináltassatok egy DNS tesztet, hogy a párod megnyugodjon, de lélekben készüljön rá, hogy 90%ban ő az apa.
2020. máj. 18. 17:38
45/60 anonim válasza:
Kicsit ijesztő, hogy gyereket akarsz, de ennyire nem vagy képben...
Ahogy írták, ha január 22 körül nem jött meg, az azt jelenti, hogy a január 8 körüli aktusból fogant.
Miből gondoltad, hogy december elején estél teherbe, ha decemberben menstruáltál és január végén még csak 4 hetes voltál?
2020. máj. 18. 19:11
46/60 anonim válasza:
1. Terhesen is lehet menstruálni. 2. Kérdező, az ünnepek vége (= dec. 31.) óta volt szex? Tehát januárban? 3. A terhesség nagyságát nem lehet biztosan megállapítani. 4. A várható időpont sem biztos, mert sok nőnek nem 28 nap, hanem rövidebb vagy hosszabb a ciklusa. 5. Mivel a dokik k.rva jófejek, nem képesek megmondani, hogy ún. amenorrheás hetekben számolnak, én is csak jó pár hét (hónap) után jöttem rá, hogy hogyan számolják a terhességi heteket. 7. Hihetetlenül szemforgató hozzáállás, hogy elítélnek vkit, aki a párját megcsalta. Rengetegen csinálnak ilyet. Ráadásul a kérdező bevallotta ezt a párjának. Megjegyzem, a gyerekek cirka 10 százaléka nem a hivatalos apjától van. 8. A kérdező párja nem tök hülye, hogy felnevelné más gyerekét, hanem szereti a párját, akkor is, ha az megcsalta.
2020. máj. 18. 20:31
47/60 anonim válasza:
*hanem szereti a kérdezőt
2020. máj. 18. 20:32
48/60 anonim válasza:
Arról, hogy ilyenkor abortusz kellene, hát ez az emberi sötétség és rosszindulat legalja.
2020. máj. 18. 20:33
49/60 anonim válasza:
Én ezért írtam, hogy ha megszületik a gyerek, csináljanak apasági tesztet, mert az a tuti, mert tényleg van mikor az első hónapban vérzik a nő (nem menstruál!!!, mert a menstruáció az amikor kilökődik a petesejt, ilyen pedig egy élő terhesség esetén bizony nincs)
Van rá esély, hogy elszámolták az orvosok, és valami miatt vérzett az első hónapban, de azért lássuk be, erre igen kevés az esély, szóval ezért írtam, hogy 90%ban a párja lesz a gyerek apja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!