Terhes vagyok es egy olyan kerdesem lenne hogy megcsaltam a párom december elejen azaz 7.en es december 22.en fogant meg a baba akkor mennyi az esely hogy a szeretője? Szerintetek?
20 hetesen már nem tudja elvetetni
Kérdező több infó kellene.
Januárban voltál együtt a pároddal?
A 22.-ét azért mondja az orvos, mert a terhességet az utolsó menzesztől számolják, így az elmaradó vérzésnél az embrió már négy hetes papíron.
De ezt a 12 hetes uh-n pontosítják.
Gondolom voltál 12hetes uh-n.
Ne abortuszozzatok már, ha a kérdező december 22-én kezdett utoljára menstruálni, akkor tök egyértelmű, hogy feleslegesen parázik, csak szegénynek úgy tűnik, fogalma sincs az általános iskolai biológia anyagról. Ti meg itt kiöldökölnétek belőle a gyereket, aki valószínűleg tényleg attól van, akivel szerették volna. Az még érthető, hogy több szempontból sem tartjátok az emberiség krémjének, mert nem az, de ez már túlmegy a határon, ez embertelen.
Most lehet azzal jönni, hogy minekazilyennekgyerek, de most mit csináltok, egyszer úgyis lenne neki. Ha nem most, akkor később, ha nem ez, akkor másik. Nem kötik a gyerekvállalást értelmi képességekhez, és ez nagyobb etikai dilemma is annál, minthogy itt megmondjuk róla a frankót. De az biztos, hogy mindnyájunk felmenői között bőven vannak földegyszerű emberek. Mindent összevetve nem gondolom, hogy megérdemli a kérdező egy abortusz traumáját, semmivel nem utalt arra, hogy ne törődne majd a születendő gyerekkel. Akarja azt a babát. Előlegezzük meg neki, hogy szeretni fogja és jól bánik vele. Arról nem is beszélve, hogy ti sem vagytok agytrösztök: 20 hetesen nem végeznek abortuszt "csak úgy".
Már a fél terhességet végigrettegte. Kövezzetek meg, én sajnálom őt.
Inkább fel kéne világosítani, hogy megnyugodjon, nem még jobban beijeszteni, nem lesz tőle okosabb. Mire jó, ha megkínozzátok?
Itt páran azon vagyunk, hogy megnyugtassuk, csak hát nem egyszerű egyértelmű információkat kihúzni belőle.
félidős terhesen már nem lesz semmiféle abortusz....
ha dec 22-én még volt menzesz, akkor a dec 7-ei kefélés nem lehet a gyerek apja
de ettől független, ha már gyereket tervez valakivel, akkor miért kell gumi nélkül mással kefélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!