Csak én vagyok képtelen elfogadni a helyzetemet?
Látok másokat akik ezerszer rosszabb helyzetben vannak de elfogadják és keményen dolgoznak, küzdenek hogy jobb legyen meg minden. Én viszont képtelen vagyok elfogadni már évek óta hogy milyen helyzetben vagyok. Ez még nem is lenne baj de képtelen vagyok küzdeni, egyszerűen le vagyok blokkolva mert nem látom a biztos végét amikor jobb lesz és ezért nincs motivációm, kb ilyen készenléti állapotban élek már mióta, eszek, iszok, alszok, filmeket nézek, elvégzem a kötelességem és ennyi. Nem vagyok depis vagy ilyesmi, mindig is pozitívan látom a jövőm, de képtelen vagyok tenni érte vagy elfogadni amim van.
Csak én vagyok ezzel így vagy miért lehet ez? :(
OOOhh, kis buta vagy.. A szüleid nem stresszelnek, hogy menj dolgozni, és még nagyon fiatal vagy!
És mégis ilyeneken gondolkozol, hát el is hiszem, hogy a szüleid sem értenek meg.Nincsenek baraátnőjeid akikkel beszélgessél, szórakozzál?
Szerintem ne vedd ennyire komolyan...még lesznek ennél nagyobb gondjaid is.. Szép az életed, szerintem ne kesergéssel töltsed!
-első-
megkérdezhetem, hogy mi a hobbyd, hogy ennyire neki élsz, és az a jövőd? ha nem akarod ide kiirni akkor privibe csak azt a szót küld el..
Csupán érdekel.
Az az igazság,hogy neked egy kis szülői szigor hiányzik.
Ott kellett volna kezdeni,hogy amíg nincs tanulás,addig nincs hobbi...jól elkapattak,aztán ez lett belőle.
Azt viszont jól látod:nem fogod semmire vinni.Az nem pprobléma,ha valaki nem túl jó tanuló,de ha lusta mellé,akkor az katasztrófa.
A kutyázásról:sajnálom,de mindenkinek azt mondják,hogy tehetséges,mert így tudnak minnél több pénzt kihúzni belőle.Egyik barátnőm több százezreket költött kutyákra,kiállításokra mire erre rájött.Igaz ő a saját pénzét költötte rájuk...ugyhogy nyugtass meg,nem arról van szó,hogy milyen jó a kutyád,vidd még kiállításokra,bemutatókra,meg ha lehet még vegyél hozzá pár ebet...
Ha az állatok érdekelnek menj el egy állatorvoshoz asszisztensek,aztán mellette szép lassan tanulhatsz tovább a saját ütemedben.
Nincs pár órája,hogy azt írtad csinálod...ha valamit nem tudsz normálisan leírni,akkor elöbb fogalmazd meg.
Egyébként nem csupán a kiállításokról írtam.
Ja,te a tipikus hülegyerek vagy,aki mindjárt felkapja a vizet,ha valaki az igazságot mondja neki.
Mégegyszer értsd:Nem,a te kutyád nem szupertehetség és te se vagy sztáredző.Mindenkinek ezt mondják,mert így tudnak pénzt kihúzni belőlük.Persze indirekt módon is.Majd megmondják hol,milyen kaját vegyél,hova vidd állatorvoshoz,hova cipeld,mennyit fizessél be,lépj be ilyen-olyan szervezetbe.Persze mindezt sokszoros áron.
Mondom én két atyai pofon....
Gyorsan szedd össze magad, mert ha nem teszel semmit azért, hogy jobban élj mint a szüleid, akkor bizony igazad lesz! Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, ezt ne feledd el!
Nekem senkim sem volt csak egy alkoholista anyám, aki 18 éves koromban kidobott otthonról. Szerencsém volt, mert felvettek az egyetemre, kaptam kollégiumot és onnan jártam dolgozni, meg suliba. Lett diplomám, nyelveket beszélek, van egy tüneményes férjem és egy gyönyörű kisfiam, emellett jól fizető állásom. És, még csak 26 éves vagyok. Nagyon sok munka volt idáig eljutnom, meg persze szerencse is. Viszont ha nem tettem volna érte, hogy jobb legyen, már valószínűleg a híd alatt lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!