Nem látom tisztán a helyzetemet, mit is tehetnék?
Az egész történet az, hogy már óvodás korom óta kigúnyolnak, bántanak a velemegykorúak. Mindig nagy energiámba telt kivédeni a sok rosszat, amit kaptam; idővel elszigetelődtem, nem volt soha senki akivel úgy igazán elbeszélgethetnék meg minden. Barátom sem volt soha.
Persze a szüleim mindezekből semmit sem tudnak, mindig annak könyvelték el, hogy túlságosan is visszahúzódó jó kislány vagyok.
Miután kikerültem főiskolába a helyzet kicsit változott. Az évfolyamtársak, fesőbb évfolyamosok nem vetnek meg, sokakkal el tudok beszélgetni; mintha a vágyaim beteljesültek volna.
20 évesen (a főiskola kezdetekor) megismerkedtem a párommal (30 éves), aki korán (12 évesen) elveszítette a szüleit. De talpra tudott állni, nem züllőtt el, és habár csak szakiskolát végzett a mai napig fent tudja tartani magát és még a testvérének is sokat segített mindvégig.
Miután jól megismerkedtünk rájöttem, hogy nagyon szeretem, és ő a másik felem (amit szerencsére ő is így érez). Egy év együttjárás után lefeküdtünk egymással (habár ezt nem mondtam el apumnak, mert ő nagyon konzervatív).
Mivel 2 megyényi távolságra lakunk egymástól én nem szerettem volna oda költözni, mert így nagyon távol laknánk a családtól. Ő ezt elfogadta és addig dolgozott, spórolt, míg sikerült vennie egy szép kis házat itt a közelben.
Én nem azt mondom, hogy ő a megtestesített tökéletesség, de a hibáink ellenére nagyon jól megértjük egymást, és én végre nem érzem magam egy senkinek, akinek csak a halál a megoldás, mert úgy sem szeret senki.
Ám édesapám (nagymamám ócska hazugságai és rágalmai miatt) nem fogadja el a páromat. Ki is jelentette, hogy ha én a páromhoz megyek átok szálljon rám, és hogy neki kell tetszedjen, s hogy keressek más hozzám illő fiút.
Nem tudom miért csinálja ezt velem, mikor én mindig jó lánya voltam, mikor bajban volt én segítettem rajta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Most mi tévő legyek? Miért kell a szüleim és a párom között választanom?
23/L
Költözz a párodhoz és légy végre boldog!
Ne hagyd,hogy a szüleid megkeserítsenek!(milyen apa az olyan,aki elátkozza a lányát...jaj istenem).
ez olyan aranyos!A pasi rohadtul szerethet téged,ha odaköltözött a köteletekbe.
Te pedig 23 vagy,ideje önállósítani magad,ne hagyd,hogy apukád irányítson.ha veled normális a fickó,tisztességes állása van,szeret téged,akkor mi a baja vele apukádnak?
Te pedig felnőtt nő vagy,állj a sarkadra!Szerintem se lenne gond,hogy hozzá költözz.
Apádat szard le, biztos fél attól, hogy ha te elhagyod őket nem tud kit basztatni meg kit kihasználni, szórakoztatni.
Az átok visszaszáll, úgyh. vigyázzon!
Menj a pasidhoz! Ideje felnőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!