Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családból való kikerülés trauma?

Családból való kikerülés trauma?

Figyelt kérdés
A családból való kikerülés mindig traumát okoz. A traumának milyen menyilvánulási formái vannak ? És mit tegyünk hogy ezt atraumát enyhítsük ?
2020. máj. 1. 13:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ti akik ebben e helyzetben vagytok/ voltatok akkor kevésbé volt ez annyira rossz ?
2020. máj. 1. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ezt kiírod a kérdésben, akkor nem értetlenkedek hogy miért lenne ez trauma.
2020. máj. 1. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha te a tananyagod helyett a GYK-t kérdezgeted, és ilyen nagyon kemény témában, akkor az Istenre kérlek, NE menj gyermekvédelmisnek sem a gyerekek, pláne a legelesettebb gyerekek: a családi traumatizált gyerekek közelébe se!

"A családból való kikerülés mindig traumát okoz."

Ez pl. nem igaz akkor, ha az a család, ahonnan a gyerek kikerült, olyan mértékben patológiás, hogy a gyermek életét vagy testi épségégét súlyososan veszélyeztetné, ha nem emelnénk ki a családból.

2020. máj. 1. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a családban levés volt a trauma, és életem legjobb döntése volt a költözés. Hülyeségeket tanítanak itt nektek... :D Álomvilágban élnek a feladatírók, vagy nem tudom... Biztos vannak ilyen ideális szülő-gyermek kapcsolatok, ahol meg kell gyászolni az elszakadást, de nem ez a jellemző... sajnos...
2020. máj. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!