Lehet változtatni az érzelmeimen?
A férjemmel 5 éve vagyunk együtt, mikor össze jöttünk, tudtam, hogy van egy fia a volt barátnőjétől. Nem zavart, szerettem a gyerekeket, ő 3,5 éves volt, elvoltunk, játszottunk, aranyos egy gyerek. Viszont ahogy telik az idő egyre jobban hasonlít az anyjára, mivel vele él, ezért viselkedésben is, én pedig idő közben valamiért (fogalmam sincs mi tört össze bennem) megutáltam a gyerekeket, és el sem tudnám képzelni, hogy sajátom legyen. Nem pszichopata gyerek kínzós módon utálom őket persze, egyszerűen irritálnak, a hangjuk, az energiájuk, nagyon lehúzzák a hangulatom. A kissrác is pont ugyan így irritálni kezdett, és még jönnek hozzá a szemei meg az arcformája ami tiszta anyja. Szögezzük le, én elejétől kedves voltam, mint az anyával, úgy a párom fiával is, az már egy másik dolog, hogy a nő tett azért, hogy ne kedveljem. A gyerek viszont nem, nagyon szégyellem magam amiért így érzek, egyszerűen ha a közelemben van a gyerek, én ki akarok futni a világból, rosszul vagyok.
A páromnak nem mondtam el, de valószínűleg érzi, látja, hogy inkább kerülöm a fiát.
Szeretnék változni, szeretném szeretni a kissrácot, de egyszerűen nem megy, nem viselem el.
Félek, hogy ezzel a férjemet bánthatom meg a legjobban, meg szegény gyereknek sem akarok lelki sérelmeket okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!