Hogy járhatnék utána?
Most irt munkatársa választ nekem,hogy volt egy nő,aki kacérkodott velük,főleg a férjemmel... már csak azt kell kideritenem ki volt az,hogy ez a szóbanforgó nő volt e és hogy reagáltak egymás beszólásaira,és mik voltak azok?!Szóval akkor könyveljem el,hogy van köztük valami???
Én is sajnálom,hogy igy alakult :'( 2 gyönyörű kislányommal együtt :'( 25 évesen....
Mindenkiben van hiúság, kacérkodási hajlam. A legtöbb munkahelyen, különösen az olyanban, ahol a párod is dolgozik, akadnak nők, akik túlmennek a jó ízlés határán és olyan módon flörtölnek, ami már elég durva. Az én párom egy szervizben dolgozik, gyakran meséli, hány nő ajánlkozik fel neki, vagy a kollégáiknak nyíltan. Van, aki elég alpári módon adja a fiúk tudtára, hogy elmenne velük egy kanyarra. Intelligencia kérdése, erre ki hogy reagál. Ma már a nők teljesen kiestek a szerepükből és egyik másik olyan, mint a pióca, ócska lotyó.
Hiba volt írni a kollégának, mert ezzel lejáratod magadat és a férjedet is. Ha a férjed megtudja, nem csodálnám, ha kiakadna ettől.
Az valóban nem jó, hogy a párod is kapcsolatot keresett ezzel a nővel, de én a helyedben először higgadtan beszélnék vele és elmondanám neki, ez rád nézve sértő, megalázó. Az viszont jó jel, hogy beszélt róla, mert ha lenne köztük valami, akkor tuti nem mesélte volna el az iwiwes sztorit és tuti nem hagyná, hogy hozzáférj a leveleihez és válaszolgass is helyette.
Mit szólt a férjed hozzá, hogy Te válaszoltál helyette egy levélre ennek a nőnek?
A helyedben egy kicsit finomabban puhatolódznék, óvatosabban reagálnék dolgokra, mert a legtöbb pasi pont attól vadul meg, ahogyan a nők reagálnak egyes dolgokra.
Én pl pont azért hallgatom meg a páromat, minden nyomulós női sztorit különösebb megjegyzés nélkül, mert biztos vagyok benne, amíg beszél ezekről a dolgokról, a bizalmát élvezem, addig kevésbé van félnivalóm ezektől a nőcskéktől, mint ha elkezdene hallgatni.
Már egy kicsit túlkombinálod ezt az egészet ezzel a mosdós dologgal:). Próbálj finomabb módszerekkel, női praktikákkal közelebb kerülni a férjedhez és szedd ki belőle, tetszik-e neki egyáltalán az a nő, vagy csak az tetszik neki, hogy a nő nyomul rá és ez legyezgeti a hiúságát.
Vedd tréfásabbra a dolgot, hátha azzal megoldod a nyelvét.
Szia! A fenti rosszabb indulatú megjegyzésekre szerintem ne is figyelj, de látom nem is tetted.
Az nem normális dolog, hogy ez a nő a képeit mutogatja a TE férjednek, főleg, hogy testépítő, gondolom nincs sok ruha a képeken rajta. Az, hogy a férjed előtted hangosan mondta, hogy bejelöli ezt a lotyót, az azt jelenti, hogy kezdetben csak bírta, hogy egy ilyen csajjal barátkozhat, semmi több. De azt, hogy utána mi történt, ebből még nem tudhatjuk. Mert ez a "baráti viszony" változhatott. A nő nyilván nyomul rá. De, hogy már megtörtént -e a szexuális megcsalás köztük, az nem tudható. Szerintem is igazuk van, akik azt írják finom módszerekkel tudd meg. szerintem se szembe kérdezd, mert a pasik ki tudnak akadni az ilyenen, hogy mit hisztizel ezen a témán, stb. Ha van pénzed fogadj magándetektívet, ha nincs, akkor ahogy az egyik válaszoló írta, pl. kirándulás kamu, majd megfigyelés.
Aki meg arra volt kiakadva, hogy miért figyeli meg a férjét, miért nem bízik benne, annak üzenem, hogy a bizalom az olyan, amit ki kell érdemelni. Egészen addig meg is adta ezt a férjének, míg nem merült fel kétség. (nem heti szinten figyelteti) de ha felmerül, hogy megcsalás van, akkor igenis joga van arra, hogy a bizalmat megvonja, és nyomozzon. Nehogy már őt csalják meg, és még ő legyen a bunkó, hát álljon már meg a menet.
Ha esetleg kiderül, hogy valóban van köztük valami, akkor se veszítsd el a fejed. Tudod van két lányotok, hátha az a "boszorka igézte meg" és még egy nagy taslitól észhez tér, és megbánja. A családot nem feltétlenül kell egyből szétverni szerintem az ilyen ribik miatt, persze ezek nem könnyú helyzetek, sok függ a pasin...
De még itt nem tartotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!