Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi volt?! Nagyon kiakadtam!...

Ez mi volt?! Nagyon kiakadtam! Csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

Párommal hat éve vagyunk együtt, még egy barátnőm mutatott be minket egymásnak. Tudtam már akkor is hogy bejön neki a barátnőm, de nem hozta szóba nincs ezzel semmi baj. Viszont hétvégén volt egy beszélgetésünk, és addig csűrte csavarta a dolgokat míg a végén kijött, hogy ő bizony sokkal jobbnak találja a barátnőm mint engem. Mondta hogy nagyon szeret, és semmi baj nincs velem, de benne van meg az, amit ő keres egy nőben... Mondta hogy bennem is megvan, de kevésbé...

Ezen nagyon kiakadtam... 6 év után kell ezzel előállni??

egyáltalán mi volt ez a hat év ha nem én vagyok neki a jó?

Azt is modnta h ne értsem félre, nem akar szakítani mert szeret....

Ti mit szólnátok ehhez? Csak én spilázom túl? Annyira rosszul esett....

2010. júl. 27. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerűen megtudhatnád, hogy te csak szamár vagy-e neki a ló helyett. A barátnődet kéne egy kicsit ráindítani a barátodra. Persze kamuból. Próbálja meg felszedni. Ha sikerül, akkor az voltál, szamár neki. Innen kezdve engem nem érdekelne, hogy együtt maradnak vagy sem, nekem fontosabb, hogy ne csak valami pótlék legyek valaki életében, aki aztán majd emiatt egész életemben csalni fog. Én félnék, de megcsinálnám. Persze ez a barátnődön is múlik, hajlandó-e rá.
2010. júl. 29. 14:34
 72/75 anonim ***** válasza:
Ha valaki igazán szereti a párját,akivel mellesleg 6 éve együtt van, nem mond olyanokat, hogy barátnője jobban bejönne neki.Egy kicsit naív vagy.
2010. aug. 4. 13:02
 73/75 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-29 14:34

Ezt akartam én is javasolni.

2010. aug. 4. 18:10
 74/75 A kérdező kommentje:

Nem tlaálkoznak olyan sűrűn, nem is beszélnek hoyg ez kivitelezhető legyen

De úgytűnik mindegy is mert elég csúnyán összevesztünk más dolgokon, azthiszem ezzel megoldódik a kérdés... =/

2010. aug. 4. 18:13
 75/75 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság, mi lett veletek?
2011. márc. 31. 22:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!