Miert utanzok ebben az ertelemben?
Elore le szeretnem szogezni hogy kerdesemnek ezt lattam mint jo kategoria, mar amennyiben megmagyarazhato valami csaladi kapcsolati pszichologiaval.
En jomagam is pszichologiat tanulok, 18 eves lany vagyok. Magamrol ugy hiszem egeszsegesen kialakult egy onkepem, okosnak is tartanak, elegedett is vagyok azokkal a dolgokkal amiket kepviselek,es vannak celjaim is.. megis azon kapom magam, hogy kulsoleg hajlamos vagyok masok stilusabol meriteni, es ugy oltozni ahogy egy adott szemely akinek megtetszik a stilusa. A helyzet annyiban kulonbozik egy szimpla inspiraciotol, hogy kifejezetten 1-2 szemely van akivel tudok azonosulni es igyekszem hasonloan mutatkozni kulsoseg teren. Koze van ennek esetleg ahhoz hogy ne lennek elegedett magammal kulsoleg, vagy van ennek valami csaladra es gyerekkorra visszavetitheto magyarazata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!