Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy engedjék meg? Nekem nagyon fontos.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy már nagyon régóta szeretnék tanulni lovagolni. Több éves "küzdelem" után végre megengedték a szüleim. (nem pénzügyek miatt, egyszerűen nem igazán érdekelte őket) Csak nem oda, ahova én akartam. Tavasszal kezdhettem járni egy oktatóhoz. Oktatóm most szólt, hogy nincs elég idője, nem tud má foglalkozni a lovasokkal, ezért nem fog tanítani.

Még nem tudják a szüleim. Hogy vegyem rá őket, hogy a tanulás ott folytathassam, ahova eredetileg szarattem volna járni? A problémájuk az, hogy a "város túlsó végén" van (nem nagy várost kell elképzelni), és hogy képzelem én azt, hogy majd oda átbicózok... 16 éves vagyok, és nem Budapesten lakunk, voltam már durvább forgalmú helyeken... Hogy értessem meg velük, hogy fontos nekem, hogy oda járhassak?

Köszi a válaszokat.

2010. júl. 26. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na kérdező,én lovagolok,a lányom is.

Beirattam egy lovardába is(ott olyanokat tanítanak neki,amit én nem tudok)Természetesen a legközelebibe.

Na ha a következő edzés után jönne a lányom,hogy át akar menni a másikba és nem tudja megmagyarázni,hogy miért(a csak én oda akarok nem válasz),akkor közölném vele,hogy itt a vége a hisztinek,mag a lovaglásnak.Ha nem akar odajárni,ám legyen.

Tudod ez olyan,hogy kisírsz apudtól egy kocsit(ami nem olcsó),hazaviszi,te meg nekiállsz toporzékolni,hogy festesse át hupililára,ahelyett hogy örülnél,hogy megkaptad,amit kértél...

a házasságnak meg ehhez semmi köze....hü.lye példa volt.

Egyébként már elárulhatnád ,miért is a másik lovardába akarsz járni?

2010. júl. 26. 17:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem utólag találtam ki, mondom, már eredetileg is oda akartam járni.

Mert maga a hely szép, a lovak is jók, az oktatók szimpatikusak, és imádok ott lenni :)

2010. júl. 26. 20:10
 13/16 A kérdező kommentje:
És egyáltalán nem hisztiztem. Attól, hogy 16 vagyok, még nem feltétlenül "toporzékolok" ha valamit szeretnék.
2010. júl. 26. 20:38
 14/16 anonim ***** válasza:
de még mindig nem mondtad meg, h melyik ez a város...
2010. júl. 27. 09:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Komárom
2010. júl. 27. 10:16
 16/16 anonim válasza:
Lehet, hogy oda jár valaki akit a szüleid nem kedvelnek vagy régebben valami rosszat hallottak arról a helyről... de én inkább nem ellenkeznék a szüleimmel mert annak rossz vége lehet .
2015. aug. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!