Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy engedjék meg? Nekem nagyon fontos.
Szóval az a helyzet, hogy már nagyon régóta szeretnék tanulni lovagolni. Több éves "küzdelem" után végre megengedték a szüleim. (nem pénzügyek miatt, egyszerűen nem igazán érdekelte őket) Csak nem oda, ahova én akartam. Tavasszal kezdhettem járni egy oktatóhoz. Oktatóm most szólt, hogy nincs elég idője, nem tud má foglalkozni a lovasokkal, ezért nem fog tanítani.
Még nem tudják a szüleim. Hogy vegyem rá őket, hogy a tanulás ott folytathassam, ahova eredetileg szarattem volna járni? A problémájuk az, hogy a "város túlsó végén" van (nem nagy várost kell elképzelni), és hogy képzelem én azt, hogy majd oda átbicózok... 16 éves vagyok, és nem Budapesten lakunk, voltam már durvább forgalmú helyeken... Hogy értessem meg velük, hogy fontos nekem, hogy oda járhassak?
Köszi a válaszokat.
*idEje
*máR
*szErettem volna
bocsánat a hibákért
Ne haragudj,de aki tényleg lovagolni akar,annak tökmindegy,csak ló legyen(tapasztalat)
Egyébként ha nem vállal a mostani edződ,egyszerűen szólsz,hogy másik istállót kell keresni,anyádék meg keresnek.
Azt mondhatod,hogy abba a lovardába szeretnél,ha lehet,mert ott vannak a barátaid,vagy ott tanít xy edző,aki nagyon jó.
Első: köszönöm :)
Második: azért nem tök mindegy. Gondolj bele, mit szólnál, ha például szüleid kitalálnák, hogy házasodj össze valakivel, akit ők választottak, a helyett, akit szeretsz. Mind a kettő házasság, mindegy melyik? Mert szerintem nem ugyanaz.
mért kell ennyire cseszegetni azért mert szeret lovagolni és felhozott egy példát? álljatok már le!!
sztem mondd azt szüleidnek hogy újat kell keresni és az edző ajánlott egyet és ott nagyon jó, és szinte ugyanannyiba kerül....:)
Előhoztam a témát tök normálisan, erre anyám elkezdett ordítani, hogy NEM MÉSZ ODA EZT MÁR MEGMONDTAM NE FELESELJ HA AZT MONDOM HOGY NEM, AKKOR NEM, TÉMA LEZÁRVA
Miért nem lehet felfogni? :(
akkor is hülye példa:D
miért nem akarják, h oda menj?? Melyik város ez?
ha nagyon szeretnél lovagolni, akkor úgyis az lesz a megoldás, h belenyugszol, és keresel egy közelebbit, vmit vmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!