Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a párom hogy...

Hogy vegyem rá a párom hogy elköltözzünk az anyjától?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt, 9 éve az anyjával... 6 éves a gyerekünk.

Már nagyon szeretnék innen elmenni. Nem jó együtt, hiába 2 szintes a ház, csak a konyha közös.

Anyós nagyon mártírkodó, meg beleszólogatós típus(pl. Mindig pampog azon a hátam mögött ha ruhát veszek magamnak, havonta 1-2*, azt is legtöbbször turiban).

A konyha közös, lehetöségem nem is nagyon van hogy én főzzek keg magunkra, anyós főztjét esszük, mert ő n,ugdíjas nem várja meg míg haazérek munkából...

Nem tudok önállóskodni sem így, meg az eletkedvem is elmegy néha...

Anyósom 60 éves meg fiatal! Nem kívánom soha senki halálát, nehogy félre értsétek! De ki tudja... amilyen egészséges asszonyka lehet elél majd 90 évig is, mint ah anyja meg az apja anno...

A fél életemet arra tegyem fel, hogy anyóssal kell majd élnem?

Nagyon nem jó 2 assuony egy házban... és ezt párom nem akarja beismerni...

Raadásul anyóa csúnyán kiabál ám a 6 éves gyerekünkkel is, sokszor ok nélkül...

2020. márc. 20. 18:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
21%

Úristen, ezt a nyomorultat! Azzal kezdtem, hogy a normálisak meg tudják beszélni. De ne mondja már nekem senki, hogy az a normális, hogy anyós-férj-feleség-gyerek, és nem az, hogy anyós is a saját életét élheti és az új kis család is. Igenis beteg ez a kommuna. Már nem kell a ragadozók elől falkába tömörülni. Az anyós észosztását is meg lehetne úszni, ha saját helyet keresett volna, még időben. A férje most már egy elkényelmesedett here, esélytelen, hogy ő elmenjen onnan.

Engem szeret az anyósom. Nyilván, ehhez fel kellett nőni mindenkinek. Van, akinek megy. Bocs, ha fáj az igazság. A liba meg az édesanyád, aki ilyen embert nevelt belőled. De egyébként tényleg sajnálom, néha elfelejtem, hogy a hülyék azért hülyék, mert önérzetességükben elfelejtenek tanulni abból, amit más mond vagy tesz. Ez a nő például nem tanult sok millió másik ember hibájából, akik összebútoroztak a nagycsaláddal, és nem követte azok példáját, akik meg saját életet építettek. Nem is az a baj, ha valaki életképtelen, de az igen, hogy csak sír miatta, mert tenni nehéz.

2020. márc. 22. 08:04
 22/22 anonim ***** válasza:
96%

"csak a konyha közös."

Itt a bibi.

A konyha se legyen közös.

Két háziasszony nem fér meg " egy csárdában".

Csináltassatok külön konyhát.

2020. márc. 22. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!