Mit mondjak neki, hogy ne kutakodjon?
Tegnap amíg fürödtem, a párom megnézte az előzményeket. Sok kérdést elszoktam olvasni ezen az oldalon, némelyikre válaszolok is.
Az utolsó kérdés amit megnéztem az volt, hogy "érdemes-e kikezdeni egy nős férfivel?". Most azt hiszi, hogy egy nős férfi szeretője akarok lenni vagy már az is vagyok.
Nagyon elkeserít, hogy turkál a gépemben, és ha talál valamit, azonnal beképzeli hogy megcsalom.
Megtehetném, hogy lejelszavazzam a felhasználói fiókomat, vagy törölném az előzményeket, de igazából nincs rejtegetni valóm.
Tegnap még a telefonomba is belenézett, ha sms-t kapok, azonnal elolvassa.
Ááá!
Ez agyhalál! Még hagyján ,hogy elolvassa az előzményeket, de hogy mit össze tud kombinálni?
Nem szeretem az ilyet. Bizalmatlan.
Mióta is vagytok együtt? Esetleg volt már rá precedens, hogy tényleg megcsaltad?
Erről a kutakodásról pedig próbáld leszoktatni valahogy, mert sok kapcsolatot az ilyen apróságok tesznek tönkre...
Ha ezt a kérdést is látni fogja, akkor ezúttal inkább neki üzennék:
Szánalmas vagy és rövid úton el fogod veszíteni a párodat. Minden alkalommal, amikor az ő dolgaiban turkálsz, bizonyítod, hogy nem bízol benne, ez pedig a párkapcsolat halála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!