Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim miért várják el...

A szüleim miért várják el hogy dolgozzak?

Figyelt kérdés

Nincsenek kapcsolataim se szerencsém. Hogyha egy állásinterjún vagyok akkor sem engem vesznek hiába voltam interjún. Egyszóval nem én döntök a sorsomról hanem a cég munkáltató. Hiaba akarok dolgozni hogy ha nem rám esik a választás.

22/f

2020. márc. 3. 20:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
59%
Hát azért a gyári munka sem egyszerű. Nem áll rá mindenkinek a keze. Én is csak szerencsével voltam 3 hónapot egy gyárban , türelmesek voltam velem tényleg de egyszerűen nem volt kézügyességem. ÉN inkább a rakodói, árufeltöltő munkákat ajánlom ott csak pakolni kell többnyire, meg a vevőket irányítani de diplomávaal menni fog az ha felvesznek.
2020. márc. 3. 22:19
 22/53 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes, engem felvesznek állásokra

Elmondjam a titkot?

.

.

.

.

NEM A KIBÆSZOTT SÜLT GALAMBRA VÁROK, HANEM ELADOM MAGAM AZ INTERJÚKON

Nem mellesleg olyan helyekre pályázom, amihez értek

2020. márc. 3. 22:20
 23/53 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekek, nem azért, de javasoljátok itt a gyárat...Engem négy 4!!! gyárba nem vettek fel, mert azt mondták, hogy hosszú távra keresnek embert, én pedig önéletrajzom alapján úgyis el fogok menni. Hiába voltam kétségbeesve, már a gyári munka is jó lett volna, egyszerűen tényleg NEM vettek fel! Nem olyan egyszerű már ez se!
2020. márc. 3. 22:26
 24/53 anonim ***** válasza:
39%
Tisztelt #23-as! A fiam kihagyott félévet, érettségi után. Képzeld felvették egy gyárba. Pedig elmondja, hogy ő csak addig fog ilyen helyen dolgozni, amíg fel nem veszik egy főiskolába. 4 hónapig melózott ott.
2020. márc. 3. 22:39
 25/53 anonim ***** válasza:
0%
Elmondta, nem elmondja..
2020. márc. 3. 22:40
 26/53 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem a kérdező az a 22 éves srác, aki a felnőtt párkapcsolatokat is teleirkálja a dolgaival és persze a gonosz nőket szidja, akik pénzéhesek. Milyen vicces, hogy a legtöbb itteni nőket pénzéhesnek tituáló faszi egy öntelt élősködő.
2020. márc. 3. 22:42
 27/53 anonim ***** válasza:
79%
#24 Lehet, hogy azért mert férfi, én lány vagyok, nem is egy nagydarab. Nem kell ilyen fölényesen írni valakinek, mint te nekem! Igenis van olyan, hogy SEHOVA nem kellesz. Aztán meg fordul a szerencse, és igen.
2020. márc. 3. 22:44
 28/53 anonim ***** válasza:
33%

Mondjuk kezdetnek egy állásinterjún illene eladni magad, nem pedig pl halkan beszélni, és nem hezitálónak tűnni. Magabiztosnak kellene látszanod, valamint a beszélgetés során az interjúztató(k) szemébe nézni. A beszélgetés előtt, már a kézfogásnál is sokat dobhatsz az esélyeiden, ha irányító, és magabiztos a kézfogásod. (Tényleg van ilyen, keress rá)

Egyébként a pesszimitásod, és a beszűkült látásmódod ("csak az kap munkát, aki valakinek a valakije") kivetül a kisugárzásodra is, szóval ez is lehet egy olyan ok, hogy nem vesznek fel.

Aztán a szakmai okokat is érdemes megnézni. Nincs tapasztalatod... kezdetben érdemesebb akár alacsonyabb bérért pályakezdőknek meghirdetett állásokat megpályázni csak azért, hogy legyen tapasztalatod. Lehet, hogy nem beszélsz nyelveket, vagy egyszerűen olyan munkákra jelentkezel, amik nem illenek bele a végzettségedbe, vagy csak érintik azt..

2020. márc. 3. 22:49
 29/53 krobi109 válasza:
63%
Én 4 éve dolgozok egy minisztériumi háttérintézményben. Ez idő alatt körülbelül 30 ezer kizfoglakoztatottat alkalmaztunk. A hr (már, ha lehet így nevezni) volt a feladatom. A nagyja friss diplomás suhanc mint te. 0 tapasztalat. A felvételi dokumentációt nem tudtak maguktól kitölteni. De lobogtatják a diplomát, amit kiseggeltek. Nagy az elvárás. Aki dolgozni akar az talál munkát. Ne mást hibáztass. Keresd megadban, találj magadra és szakadj le a szüleidről, akiknek nagyon sokat köszönhetsz! Add el magad az interjún. Szedd össze magad.
2020. márc. 3. 22:55
 30/53 anonim ***** válasza:
30%

Az interjun reszben rajtad is mulik hogy felvesznek e.

Ha azt latjak hogy semmi tudasod nincs akkor hiaba te vagy az egyetlen jelentkezo, nem vesznek fel.

2020. márc. 3. 23:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!