A szüleim miért várják el hogy dolgozzak?
Nincsenek kapcsolataim se szerencsém. Hogyha egy állásinterjún vagyok akkor sem engem vesznek hiába voltam interjún. Egyszóval nem én döntök a sorsomról hanem a cég munkáltató. Hiaba akarok dolgozni hogy ha nem rám esik a választás.
22/f
Érdekes, engem felvesznek állásokra
Elmondjam a titkot?
.
.
.
.
NEM A KIBÆSZOTT SÜLT GALAMBRA VÁROK, HANEM ELADOM MAGAM AZ INTERJÚKON
Nem mellesleg olyan helyekre pályázom, amihez értek
Mondjuk kezdetnek egy állásinterjún illene eladni magad, nem pedig pl halkan beszélni, és nem hezitálónak tűnni. Magabiztosnak kellene látszanod, valamint a beszélgetés során az interjúztató(k) szemébe nézni. A beszélgetés előtt, már a kézfogásnál is sokat dobhatsz az esélyeiden, ha irányító, és magabiztos a kézfogásod. (Tényleg van ilyen, keress rá)
Egyébként a pesszimitásod, és a beszűkült látásmódod ("csak az kap munkát, aki valakinek a valakije") kivetül a kisugárzásodra is, szóval ez is lehet egy olyan ok, hogy nem vesznek fel.
Aztán a szakmai okokat is érdemes megnézni. Nincs tapasztalatod... kezdetben érdemesebb akár alacsonyabb bérért pályakezdőknek meghirdetett állásokat megpályázni csak azért, hogy legyen tapasztalatod. Lehet, hogy nem beszélsz nyelveket, vagy egyszerűen olyan munkákra jelentkezel, amik nem illenek bele a végzettségedbe, vagy csak érintik azt..
Az interjun reszben rajtad is mulik hogy felvesznek e.
Ha azt latjak hogy semmi tudasod nincs akkor hiaba te vagy az egyetlen jelentkezo, nem vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!