Anyám úgy beszél velem mint a kutyával, mit lehet tenni?
Anyám úgy beszél velem mint a kutyával, ha szépen szólok, ha csúnyán. Mindig is tudtam, hogy nem szeret engem, de mostanában valahogy rengeteget veszekszünk. Néha már legszívesebben megütném, nagyon kell uralkodni magamon,hogy ne tegyem. Szerintetek mit lehet tenni?
A legjobb lenne ha eltakarodna itthonról és soha nem lenne itthon,addig legaláb nyugalom van.
Figyelj a dolgok nem úgy működnek, hogy takarodjon el itthonról meg mindjárt megütöm...Az anyád...20 évig ellátott, fizette az oktatásod, kaját, ruháidat mindent! Nem lehet hogy túl kényelmes vagy? Egyébként meg ha tudod h nincs otthon valami kaja te is meg tudod venni amikor jössz hazafelé. Nem gondolom, hogy nagy kitérő lenne. Próbáld meg észrevenni, hogy mitől olyan amilyen, mert biztos h nem csak úgy viccből. Szerintem természetes h 20 évesen valakinek nem az az első gondolata, hogy hú akkor elköltözöm (ez leginkább a többieknek szól). Anyud is emberből van, érzései vannak, és biztos vagyok, hogy van valami a háttérben, hogy ilyen veled/veletek...esetleg megkérdzhetnéd, hogy kivételesen te segítetsz-e neki valamit ilyenek.
Persze ezt most mind úgy írom, hogy nem látok bele mi van nálatok, de érdemes ezeket megpróbálni, és nem minden rosszabb hangsúlyt magadra venni...
hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!