Anyám úgy beszél velem mint a kutyával, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Anyám úgy beszél velem mint a kutyával, ha szépen szólok, ha csúnyán. Mindig is tudtam, hogy nem szeret engem, de mostanában valahogy rengeteget veszekszünk. Néha már legszívesebben megütném, nagyon kell uralkodni magamon,hogy ne tegyem. Szerintetek mit lehet tenni?
A legjobb lenne ha eltakarodna itthonról és soha nem lenne itthon,addig legaláb nyugalom van.
1. Ez most történt 20 perce kb.: hazajöttek a boltból, kérdezem tőle szépen, hogy hozott-e egy pizzát?
2. Reakció: persze majd állandóan pizzát fogsz enni...de ezt olyan jó utálatos hangnemben képzeld.
3. Én ok nélkül soha nem szólok hozzá csúnyán, akkor válaszolok neki csúnyán, amikor ő is úgy beszél velem, ahogy...
2010. júl. 23. 15:37
13/37 anonim válasza:
Úristen :D Ezen felháborodsz? UTÁLATOS HANGNEMBEN:D:D Beszarok :D:D Minden fiatal srác nyámnyila f@szkalap... látom te is. Ha verne, meg elküldene a pics@ba akkor rinyálhatnál, addig meg kussolj. Otthon laksz, főz rád, mos rád, és ez aztán nagyon durva szöveg hallod... tiszta sértő. Ki vagy te kiskirály? Ki kell nyalni a segged? Gondolom megvan mindened.
2010. júl. 23. 15:39
14/37 anonim válasza:
Bassz.. nekem jelenleg pizzára sincs pénzem, de legalább nem lakom otthon! Talán jobb lenne, ha te "takarodnál" el otthonról, és nem anyud a saját házából.
2010. júl. 23. 15:41
15/37 anonim válasza:
Ezek a mai fiatalok. Szülőkkel is egymással is gyerekkel is állandóan veszekednek. Én is fiatal vagyok 21/L. Írjál légyszi más példát is, hogy jobban lássuk, hogy mi is a helyzet tulajdonképp.
21/L/ Pétfürdő
2010. júl. 23. 15:47
16/37 anonim válasza:
Így van írjál példákat, de ne kamuzzál. Mik azok a nagyon durva dolgok amiken besérül a kicsi lelked? Mert ezt a pizzásat kiröhögöm... naponta kaptam ilyet apámtól, sőt még durvábbakat, mégsem sértődtem meg, a mai napig apám az egyik legjobb barátom, pedig már lassan 60 éves lesz. Nem gondolod hogy neked kéne kicsit keményebbnek lenned? Nem besértődni minden kis hülyeségen?
2010. júl. 23. 15:50
17/37 A kérdező kommentje:
Megkérem rá, hogy csináljon már nekem vacsorát, normális hangnemben, ő nem csinál, haggyam őt békén. Ok. ikor még suli volt, véletlenül elaludtam, rohannom kellett,hogy ne késsek el. Míg készülődtem megkértem szintén normális hangben, hogy legyenszíves addig csinálja meg a kajámat,míg készülök. Ő nem csinálja meg, haggyam ezzel békén. Meg úgy általában, kérdezek tőle valami normálisan, ő akkor is, haggyál békén, mennyinen ez van. De világos, én vagyok a puhány és a sértődős. Végülis igaz, milyen jogon várom én el az anyámtól, hogy normálisan beszéljen velem...
2010. júl. 23. 15:58
18/37 A kérdező kommentje:
És azt még hozzáteszem, hogy nem csak velem beszél így, faterral is ilyen, de velem azért jóval többet.
2010. júl. 23. 15:59
19/37 anonim válasza:
20 évesen nem tudsz csinálni magadnak kaját?? Beszarok, még mindig szánalmas kis nyavajgás amit csinálsz nem veszed észre? 20 évesen már önállóbbnak kéne lenned nem gondolod?
2010. júl. 23. 16:00
20/37 A kérdező kommentje:
Jó, hagyjuk békén egymást inkább, mert csak felhúztok...én vagyok ahibás akkor és ennyi. Írtam, hogy késében voltam, azért kértem meg a nyámat. De úgy látom ilyet sem szabad csinálni, tiltja a biblia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!