Hogyan lehet ebben a helyzetben gondolkodni? Mi a leghelyesebb megoldás abban az esetben ha a párom felülértékeli a kapcsolatot és időt kér eldönteni hogyan legyen a jövőben?
Több éve élek együtt a párommal. Általában elvagyunk, pici ütközések vannak, de úgy komolyabb dolog nem szokott lenni. A barátaink párkapcsolatát elnézve még mindig jobban megy a kapcsolatunk. Az elmúlt időszakban volt két nagyobb koccanásunk. Az év elején azt mondta, hogy adjak időt arra, hogy átgondolja mit is akar ettől a kapcsolattól, mert nem biztos abban, hogy velem akarja. Az egész kapcsolatot felülértékelte, és időt kért arra, hogy dönteni tudjon a hogyantovábbról. Aztán teltek a hetek, én nem kérdezgettem mit is gondol, inkább hagytam magam sodródni a napokkal. Nem vagyok az a veszekedős típus, inkább a türelem a fegyverem. A mai nap ismét volt egy összeütközés. Igazából várható volt, hisz az elmúlt napokban nagyon furán viselkedett. Jéghegy volt. Végül is kifakadtam, meg ő is. Fogta magát és kijelentette, hogy nem biztos hogy ő akarja a kapcsolatot, és átgondolja, együtt e tovább.
Az a legrosszabb az egészben, hogy ismét bizonytalanság vesz körbe. Nem tudom, hogy mit akar. Nem fogok rákérdezni, mert ha konkrétumot akarok, akkor kiakad, s időt kér. Ha hagyom, akkor ismét telnek a napok úgy mintha semmi sem történt volna.
Nem tudom hogy miért mondja azt, hogy nem akarja velem, ha közben megpuszil és fogja a kezem. Ha valóban nem akarja, akkor miért vagyunk el mint a befőtt, miért mondja azt, hogy olyan jó párja vagyok, s hogy olyan jó velem lenni???
Mi a leghelyesebb ebben az esetben. 31/n
Így legyen! Egy jól működő párkapcsolatban is fontos a személyes függetlenség! Talán így a párod számára is újra izgalmasabb leszel....
Sok sikert!
11.11 vagyok... kérdező, ne álltasd magad
Párkapcsolatban a "te vagy a legjobb barátom" nagyon kevés. Lehettek barátok együttélés nélkül, úgy hogy mindenki a szerelmével él.
Igazad van abban, egy párkapcsolatban vannak problémák. DE a probléma soha nem lehet az, hogy az egyik fél akarja-e a kapcsolatot vagy nem, pedig nálatok erről van szó.
Nyomasztó, hogy mindent megbeszéltek? Egy működőképes kapcsolat soha nem nyomasztó. Ahogy leírod, merő unalom lehet az életetek, ezen nincs segítség, csak ha mindketten akarjátok és tesztek érte, de a párod nem tesz. Nem azért, mert nem tud, hanem mert nem akar.
Érzed, hogy szeret? Érzed, mert ezt AKAROD érezni, mert félsz a magánytól meg az egyedülléttől, és "nincs hova menned", azt hiszed, egyedül életképtelen lennél 31 évesen. Pedig ez nem igaz. A rossz kapcsolat onnan ismerszik meg többek között, hogy a nincs önbizalmad egy kanyi sem. Marha nehéz innen felállni (el se szabadott volna jutni idáig!), de előbb-utóbb muszáj lesz, ha most nem rúg ki, majd megteszi 1 év múlva, vagy 2, vagy 5.
Akkor se lesz könnyebb, sőt!
Egyébként elhiszem, hogy szeret, mint embert, mint barátot. De vajon szeret-e mint nőt? Szerelmes beléd?
Nem hiszem.
Ne áltasd magad, attól, hogy a homokba dugod a fejed, nem jobb lesz, hanem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!