Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ebben a helyzetbe...

Hogyan lehet ebben a helyzetben gondolkodni? Mi a leghelyesebb megoldás abban az esetben ha a párom felülértékeli a kapcsolatot és időt kér eldönteni hogyan legyen a jövőben?

Figyelt kérdés

Több éve élek együtt a párommal. Általában elvagyunk, pici ütközések vannak, de úgy komolyabb dolog nem szokott lenni. A barátaink párkapcsolatát elnézve még mindig jobban megy a kapcsolatunk. Az elmúlt időszakban volt két nagyobb koccanásunk. Az év elején azt mondta, hogy adjak időt arra, hogy átgondolja mit is akar ettől a kapcsolattól, mert nem biztos abban, hogy velem akarja. Az egész kapcsolatot felülértékelte, és időt kért arra, hogy dönteni tudjon a hogyantovábbról. Aztán teltek a hetek, én nem kérdezgettem mit is gondol, inkább hagytam magam sodródni a napokkal. Nem vagyok az a veszekedős típus, inkább a türelem a fegyverem. A mai nap ismét volt egy összeütközés. Igazából várható volt, hisz az elmúlt napokban nagyon furán viselkedett. Jéghegy volt. Végül is kifakadtam, meg ő is. Fogta magát és kijelentette, hogy nem biztos hogy ő akarja a kapcsolatot, és átgondolja, együtt e tovább.

Az a legrosszabb az egészben, hogy ismét bizonytalanság vesz körbe. Nem tudom, hogy mit akar. Nem fogok rákérdezni, mert ha konkrétumot akarok, akkor kiakad, s időt kér. Ha hagyom, akkor ismét telnek a napok úgy mintha semmi sem történt volna.

Nem tudom hogy miért mondja azt, hogy nem akarja velem, ha közben megpuszil és fogja a kezem. Ha valóban nem akarja, akkor miért vagyunk el mint a befőtt, miért mondja azt, hogy olyan jó párja vagyok, s hogy olyan jó velem lenni???

Mi a leghelyesebb ebben az esetben. 31/n

2010. júl. 23. 11:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 11:14-es kommenteddel teljesen egyetértek. Én is pont így gonolom. Csak sajnos pl. a párom nem így gondolta.
2010. júl. 23. 11:18
 12/25 A kérdező kommentje:

Igen, akarom a kapcsolatot. Szeretem őt.

Legjobban azt szeretném, ha együtt maradnánk, s csinálnánk tovább normálisan. Nem vágyom nagyon nagy dolgokra. Szeretem a hétköznapok nyugalmát.

2010. júl. 23. 11:18
 13/25 A kérdező kommentje:

Kedves 11:16! Ezt a gondolatot nem olyan rég mondták nekem. Eléggé kiszolgáltatott helyzetben vagyok most. Munka nélkül és család nélkül. Ha megyek akkor a legközelebbi pad lesz az otthonom. Bár a párom azt mondta, hogy ezt nem hagyná. Én meg nem tudom magamról elképzelni.

Én nagyon nagyon türelmes vagyok. Nem szeretem a hangos szót, sem a buta sértegető megjegyzéseket. Nem lehet tudni, hogy a másikban mit okoz.

A rá vagyok utalva élet is megnehezíti a jelenlegi helyzetet. :(

2010. júl. 23. 11:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Akármilyen szomorú, de el kell fogadnod, hogy ez a kapcsolat már nem lehet tartós. Harminc körül az ember már valami biztosra törekszik, ez pedig nem az.
2010. júl. 23. 11:24
 15/25 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, faggasd ki mi bántja. Ha ezután is átgondolná még, akkor adj hatátidőt! Egy hetet. Többet ne, a barátnőm két éve vár..nem tudjuk mire.A férje "gondolkodik".- konkrétran a fiatal kolléganő karjaiban gondolja át- 15 kilót fogyott a barátnőm.
2010. júl. 23. 11:26
 16/25 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy megcsal. Mindenről beszélünk. Sokszor szerintem már ez a nyomasztó. Minden gondolatát megosztja velem. Ha van valami gond amit nem tud megoldani, akkor ő vagy megszakítja azokkal az emberekkel a kapcsolatot, vagy nagyon nagy feladásokkal csinálja tovább. Igazából mindenéről tudok. Azt mondja én vagyok a legjobb barátja.

Az a 'gond' hogy bárki is lenne mellette akkor is így cselekedne, mert még mindig hisz valami tökéletesen működő világban.

2010. júl. 23. 11:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy már nem jó a párodnak ez a kapcsolat, csak azért nem lép, mert szeret téged és tudja hogy egyedül nem boldogulnál....? Nem lehet, hogy csak azért vagytok együtt mert fél, hogy egyedül nem boldogulsz?

Nem szabad ennyire kiszolgáltatni magad senkinek sem!!!!!!!!!!!

2010. júl. 23. 11:34
 18/25 A kérdező kommentje:
11:34 ezen ma elgondolkodtam, de nagyon. Ha így van akkor nagyon mélyre fogok süllyedni, mert ennél nagyon szégyen nem létezik. Akkor inkább az utca mint sajnálatból valaki mellettem legyen.
2010. júl. 23. 11:36
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem, nem az utca a megoldás!

Igenis tessék munkát keresni!!!!!

Addig biztosan nála maradhatsz, amíg nem rendezed a SAJÁT életed. Feltéve persze, ha ez a gond.....

Beszéljétek meg, legalább tisztán láttok majd!

2010. júl. 23. 11:40
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ma megbeszéltük, időt kért. Át kell gondolnia azt, hogy az élet életszagú. Bármilyen nőt is választana akkor is lenne kisebb összeütközés. El kell fogadnia, hogy párkapcsolat nincs probléma nélkül. Nekem ez a gyengém, neked más.

Várok mit akar. Én közben munkát keresek. Az töretlen. Remélem egy nap valaki értesít, hogy pont engem akar mint munkaerőt.

2010. júl. 23. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!