Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha zavarnak otthonr...

Mit tegyek ha zavarnak otthonrol de nincs penzem elkoltozni? 20/L

Figyelt kérdés

Nem birom mar amit mulvelnek velem. Lehordanak mindennek, zavarnak engem, legszivesebben meghalnek mert nincs kiutam innen.

Most nem dolgozok mert kirugtak sajnos ez is reszben a csaladom miatt volt, mikor dolgoztam akkor elszedtek a fizumat utana meg ismet lehordtak mindennek.

Munkat sem talalok sajnos, de ha talalok biztos hogy kiveszek egy szobat de igy penz nelkul nem tudok csinalni semmit

Hogy birjam ki itt?

Van itt valaki aki hasonlo helyzetben van vagy volt? Hogy eltetek meg a mindennapokat?

2020. febr. 8. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy már előttem is számosan javasolták: menj dolgozni, és keress egy albérletet.

A multiknál állandóan van felvétel: Tesco, Aldi, Lidl, Penny. Továbbképzési lehetőséget is kínálnak, ha esetleg nincs kereskedelmi végzettséged, és fizetnek már a tanfolyam alatt is. (A Penny-nél így van, láttam.)

A munkakereséssel párhuzamosan keress kiadó szobát. Bp-en tényleg drágák az albik, de csomóan csinálják, hogy valami külső településen keresnek lakhatást, és ingáznak. Nem drágább, mint egy bp-i albérletet és az ottani bérletet fenntartani. Ismerősöknél is érdemes körbekérdezni lakás vagy munka végett, talán jobban is jársz vele, olcsóbb albérletet kapsz úgy. Vidéken, egyetemvárosokban meg állandóan keresnek lakótársakat, van normális árban is.

Senki sem kényszerít, hogy otthon maradj. Te is tudod, hogy a saját életedért csak te felelsz, gyáva dolog anyád szoknyáján ülni, és nyafogni, hogy nem mersz lépni. Ha nem tetszik, ami van, mindig van kiút.

(Ui.: én is éltem ilyen szülővel, csak arra jó, hogy rombolja az önbizalmadat. Minél tovább maradsz, annál értéktelenebbnek fogod magad érezni. Sürgősen szállj ki.)

2020. febr. 9. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
A korábban felvázoltak mellett azt is javasolnám, hogy keress magadnak valakit (ha még nincs természetesen). Egy veled egyidős srác benned tarthatja a lelket és a kitartásod egy ilyen kellemetlen helyzetben. Meg esetleg tudsz kihez menni ideiglenesen, ha minden szál szakad.
2020. febr. 12. 18:09
 13/13 anonim válasza:
mar törölte magát.
2020. júl. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!