Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák! Hogy...

Egyedülálló anyukák! Hogy reagáltatok rá mikor az apukának gyereke született az új párjától?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekel ki mit érzett amikor megtudta
2020. febr. 6. 18:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%

Nem nyilvanvalo , te ostoba!

Bar neked biztos jol esne ha te mint gyerek vagy mint anyuka megtapasztalna!

2020. febr. 6. 20:54
 12/28 anonim ***** válasza:
7%

11

Hát el lehet menni jobb helyre dolgozni és akkor nem fog fajni hogy kevesebb pénz jut rád.

2020. febr. 6. 21:54
 13/28 A kérdező kommentje:
Sztem arra gondolt hogy miután lett gyereke és új családja kevesebbet foglalkozott a közös gyerekkel, ami valamilyen szinten persze érhető, de ez nyilván rosszul esik a közös gyereknek és az anyukájának is
2020. febr. 6. 22:07
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Furcsán érezném magam attól, hogy a gyerekemnek testvére van, akihez semmi közöm. Úgy érezném, hogy a gyerekem életének van egy tőlem elzárt szeglete. Nyilván ahogy nő, egyre több az ilyen elzárt szeglet, de kiskorában ez még rossz érzést kelt. Egy rossz érzés viszont mèg nem eredményez rossz döntést, mielőtt valaki kikiált boszorkánynak.
2020. febr. 6. 22:21
 15/28 anonim ***** válasza:
82%

Időpont ma 20:01-nek

Amikor azt írtam, hogy nem érdekel, hogy alakult az élete, azt úgy értettem, hogy nem azon rágódtam, hogy válásunk után kivel él, kivel nem él, van-e gyereke mástól vagy nincs.

Közös gyerekünket is együttesen, megértve neveltük fel. Már vagy 15 éve elváltunk, ismerem a kislányát, feleségét. Barátságunk megmaradt, de nemrésze már az életemnek. Nem kell kifordítani a szavaimat. Ha nem értesz valamit kérdezz mielőtt hülyeségeket agyalsz.

2020. febr. 6. 22:21
 16/28 anonim ***** válasza:
15%

Én még ilyen miatt nem láttam elvalt nőt vinnyogni. Sőt örülni szoktak neki. Az szokta őket zavarni hogy ilyenkor megcsappan a gyerektartás felett fizetett extra.

2020. febr. 6. 23:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Vannak olyan anyák akik sajnos mindenért vinnyognak, csak hogy megkeserítsék az ex életét, ha foglalkozik a gyerekkel az a baj, ha nem annyit akkor meg az.
2020. febr. 6. 23:57
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

10!

A közös gyerek nem a családja? Amúgy nem, nem az volt a probléma, hogy kevesebbet foglalkozott a gyerekkel. Az volt a probléma akkor is és most is, hogy nem foglalkozik vele. Semennyire. 16 eve nem látta, nem hívta, nem kereste. Így is érthető? Szerintem nem.

2020. febr. 7. 03:16
 19/28 anonim ***** válasza:
98%
#16 attól hogy a szülők elvaltak még ugyanúgy a gyereke az apukanak is és kutya kotelessege neki is megteremteni az anyagiakat a gyereknek. Ez közös feladat, nem csak az anyukájé. Ha meg az új gyerek miatt ezt nem tudja biztosítani akkor nem kell másik gyereket vállalni. Vagy ahogy te fogalmaztal "el lehet menni jobb helyre dolgozni". Azért mert ő csinálni akar egy másik gyereket a meglevő még ugyanúgy az övé marad, nem mentesül a kotelessege alól.
2020. febr. 7. 04:53
 20/28 anonim ***** válasza:
61%

Korábbi válaszomban csak annyit írtam hogy rossz érzést keltene bennem és már 0% :D

Már az is bűn, ha rosszul érzem magam XD Mi volna, ha még utálnám is a másik gyereket? (Amit sosem tennék)

2020. febr. 7. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!