Egyedülálló anyukák! Hogy reagáltatok rá mikor az apukának gyereke született az új párjától?
Nem nyilvanvalo , te ostoba!
Bar neked biztos jol esne ha te mint gyerek vagy mint anyuka megtapasztalna!
11
Hát el lehet menni jobb helyre dolgozni és akkor nem fog fajni hogy kevesebb pénz jut rád.
Időpont ma 20:01-nek
Amikor azt írtam, hogy nem érdekel, hogy alakult az élete, azt úgy értettem, hogy nem azon rágódtam, hogy válásunk után kivel él, kivel nem él, van-e gyereke mástól vagy nincs.
Közös gyerekünket is együttesen, megértve neveltük fel. Már vagy 15 éve elváltunk, ismerem a kislányát, feleségét. Barátságunk megmaradt, de nemrésze már az életemnek. Nem kell kifordítani a szavaimat. Ha nem értesz valamit kérdezz mielőtt hülyeségeket agyalsz.
Én még ilyen miatt nem láttam elvalt nőt vinnyogni. Sőt örülni szoktak neki. Az szokta őket zavarni hogy ilyenkor megcsappan a gyerektartás felett fizetett extra.
10!
A közös gyerek nem a családja? Amúgy nem, nem az volt a probléma, hogy kevesebbet foglalkozott a gyerekkel. Az volt a probléma akkor is és most is, hogy nem foglalkozik vele. Semennyire. 16 eve nem látta, nem hívta, nem kereste. Így is érthető? Szerintem nem.
Korábbi válaszomban csak annyit írtam hogy rossz érzést keltene bennem és már 0% :D
Már az is bűn, ha rosszul érzem magam XD Mi volna, ha még utálnám is a másik gyereket? (Amit sosem tennék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!