Mennyire normalis ez?
Veletlenul belekaptam a kormommel. 2 hetes babànk homlokàba, picit felsertettem nem verzik, persze a baba sirt kb 1 percig.
A feleségem meg mint aki megtèbolyult üvoltozik hogy mit csinaltam...
"Termeszetesen emelt hangon kozoltem vele hogy velem ne ordibaljon"
Mi az, hogy "természetesen" emelt hangon? Hol természetes az, hogy képtelen vagy normál hangerőn lereagálni a frissen szült feleséged gyerek miatti aggodalmát?!
Tényleg annyira nehezedre esett volna bocsánatot kérni? Basszus, még a macskát is megvigasztalom-cirógatom bocsánatkérésül, ha a farkára lépek véletlenül, nálad meg a gyerekednek, feleségednek nem jár ennyi... csak "természetesen" az emelt hang...
Pontositok mert ugynlatszik nagyon reszletes leiras szukseges...
1. Bocsanat keressel kezdtem normalis hangeron
2. Uvoltese kozben probaltam szinten normal hangerovel csititani - ekkor lett szukseg termeszetesen arra hogy megemeljemna hangom mert egyebkent a kiabalastol nem hallotta. Es kis baratom nem vagyok felhulye papucs hogy elturjem ezt a megalazo es tiszteletlen banasmodot.
"nem vagyok felhulye papucs"
Tudjuk, te nagy macsó vagy. Gratulálok, jól megmutattad a feleségednek, hogy te is tudsz ordítani és a te hangod mélyebb.
Most jobb?
Fogd már fel, nem jogosít fel semmi arra, hogy kiabálj vele. Nem, az sem, hogy ő kiborult a gyerek miatt. Attól, hogy megértéssel fordulsz felé agresszió helyett, még nem papucs leszel, hanem gerinces férj és apa.
De asszem, neked ezt hiába is magyarázzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!