Szerintetek az normális, hogy a szüleim egymás előtt csupaszkodnak?
Figyelt kérdés
Nekem ez elég furcsa2020. jan. 1. 15:16
1/10 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Az a nem normális, ha előtted is pucérkodnak.
2/10 anonim válasza:
Ha a hálószobájukban,akkor igen. Máshol a lakásban nem.
3/10 anonim válasza:
Mikor te fogantál, télikabátban voltak?
4/10 anonim válasza:
a sajat otthonukban azt csinalnak amit akarnak
5/10 anonim válasza:
"Ha a hálószobájukban,akkor igen. Máshol a lakásban nem."
Miért, a konyhában nem lehetünk meztelenek? Ott dugjunk köntösben, ha nincs otthon a kölök? Vagy negyven évesen már ne is basszunk?
6/10 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a normális, a természetes a csupaszság.
Ha te máshogy érzed, akkor te vagy deviáns.
Ha pedig nagyon zavar, akkor érdemes orvoshoz menni.
7/10 anonim válasza:
Hát már 2 gyerekünk van, elég jól kicsupaszkodtuk magunkat, de nekem még mindig normális 🙂
8/10 anonim válasza:
"csupaszkodnak" :D :D :D
Persze, hogy normális. Nagyon szomorú volna, ha már nem akarnák egymást meztelenül látni.
9/10 anonim válasza:
Anyám 65
Tesóm 45
Én 23
Férjem 33 és mind egy szál pólóban és bugyiban vagyunk otthon ha anyukameknal vazynk.
Meg nem volt baj belőle 🤷♀️
10/10 anonim válasza:
Nem, majd az a normális, ahol párkapcsolatban együtt élő emberek talpig felöltözve vannak egymás előtt 24/7, nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!