Szemét vagyok ha visszakérem a pénzem miután elhagyott?
Öszintén szólva nekem teljesen hihetetlen, hogy valakinek évekig fizettek mindent papír nélkül, utána megkéritek, hogy ismerje el írásban a tartozását és ezt megteszi, utána pedig lelép.
Vagy a történek kamu, vagy az illetö teljesen idióta!
Igazából ti kezdtétek ezt a pénzelést ő meg gondolom vérszemet kapott és még többet akart. Jól kikellett volna ismernetek és ez nem történt volna meg.
Az viszont okos dolog volt hogy apukád iratott vele egy papírt.
Bár én utána járnék nem e van másik melletted,akkor simán visszakérném ha kitudódna hogy végig átba..ott.
Ha nem kicsalta belőled, hanem ti adtátok önként, akkor szemétség. Minek adtad? Nem volt kötelező.
Bármiért vége lehet egy kapcsolatnak. A pénzzel akartad magadhoz kötni? Gáz.
Nem vagy szemét, illetve nem te vagy az: ő volt az. Kihasznált és lelépett a pénzedddel. Örülj neki, hogy az édesapád melletted tudhatod.
A hivatalosan elismert tartozást, ha papír, két tanú és az ti aláírásotok rajta van (a tiéd vagy az apukádé, és azé, aki a kölcsönt felvette), követelheted a bíróságon.
Èn szülö vagyok.
Ha segítenék lányom barátjának anyagilag azt csak azért tenném mert a fiunak akarok segíteni, és nem azért, hogy ettöl biztosan elveszi feleségül. Nekem nem kellene olyan vej aki csak a pénz miatt veszi el öt feleségül.
De már más embernek is segítettem anyagilag mikor bajban van.
Egy vej nem befeketetés, amit ha pénzelünk a lányunknak jobb élete lesz. Egy vej egy ember aki bármikor meggondolhatja magát.
Neked most tényleg jobb lenne, ha még pár évet húzná, hogy ö jó férj lesz, majd mikor megszülöd a gyerekeket akkor hagy el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!