Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét vagyok ha visszakérem...

Szemét vagyok ha visszakérem a pénzem miután elhagyott?

Figyelt kérdés
Neki sajnos a családja nem tudott segiteni. Én illetve a családom segitett neki. Iskolát lakhatás stb ki lett neki fizetve. 4 éve vagyunk együtt, együtt akartunk családot. Néhányszor gyanúsan viselkedett, ezért apukám mondta neki hogy legközelebb akkor segit csak ha hivatalosan elismeri a tartozását felénk. Ebbe belement majd 1 hét múlva elhagyott. Apukám persze azt mondja ő már sejtette egy ideig hogy csak a pénz miatt volt velem. Párom azt mondja szeret de sok gondja van mostanában. Szemétnek tart minket a pénz miatt.

2020. jan. 8. 23:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Azert behajtoceg elott en szolnek neki, hogy adja vissza eddig meg eddig, kulonben behajtoceg.
2020. jan. 9. 06:30
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Öszintén szólva nekem teljesen hihetetlen, hogy valakinek évekig fizettek mindent papír nélkül, utána megkéritek, hogy ismerje el írásban a tartozását és ezt megteszi, utána pedig lelép.

Vagy a történek kamu, vagy az illetö teljesen idióta!

2020. jan. 9. 07:42
 13/25 anonim ***** válasza:
21%
Ha házassáágot is igéert, megállhat a házasságszédelgés is akár. Nem vagy szemét.
2020. jan. 9. 08:49
 14/25 anonim ***** válasza:
14%
Én visszakérném ilyen esetben. Ilyen szar indokkal szakítani már önmagában bűn.
2020. jan. 9. 09:21
 15/25 anonim ***** válasza:
11%
A pénz MINDEN EMBERI KAPCSOLATOT MEGMÉRGEZ!
2020. jan. 9. 09:33
 16/25 anonim ***** válasza:
14%

Igazából ti kezdtétek ezt a pénzelést ő meg gondolom vérszemet kapott és még többet akart. Jól kikellett volna ismernetek és ez nem történt volna meg.

Az viszont okos dolog volt hogy apukád iratott vele egy papírt.

Bár én utána járnék nem e van másik melletted,akkor simán visszakérném ha kitudódna hogy végig átba..ott.

2020. jan. 9. 09:38
 17/25 anonim ***** válasza:
23%

Ha nem kicsalta belőled, hanem ti adtátok önként, akkor szemétség. Minek adtad? Nem volt kötelező.

Bármiért vége lehet egy kapcsolatnak. A pénzzel akartad magadhoz kötni? Gáz.

2020. jan. 9. 09:40
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagy szemét, illetve nem te vagy az: ő volt az. Kihasznált és lelépett a pénzedddel. Örülj neki, hogy az édesapád melletted tudhatod.

A hivatalosan elismert tartozást, ha papír, két tanú és az ti aláírásotok rajta van (a tiéd vagy az apukádé, és azé, aki a kölcsönt felvette), követelheted a bíróságon.

2020. jan. 9. 10:11
 19/25 A kérdező kommentje:
Igaz önként adtuk a pénzt az elején de a végén már ő kért mindenféle dologra pénzt. Kértem hogy adja meg a pénzt, de azt mondta nem fogja mert most a saját életét akarja építeni. Befejezte a sulit most lett jó munkája. Tudná is törleszteni. Az esküvönk pedig idén lett volna. Én azt hittem a jövendőbeli férjemnek, gyerekeim apjának segitek majd.
2020. jan. 9. 10:13
 20/25 anonim ***** válasza:
64%

Èn szülö vagyok.

Ha segítenék lányom barátjának anyagilag azt csak azért tenném mert a fiunak akarok segíteni, és nem azért, hogy ettöl biztosan elveszi feleségül. Nekem nem kellene olyan vej aki csak a pénz miatt veszi el öt feleségül.

De már más embernek is segítettem anyagilag mikor bajban van.

Egy vej nem befeketetés, amit ha pénzelünk a lányunknak jobb élete lesz. Egy vej egy ember aki bármikor meggondolhatja magát.

Neked most tényleg jobb lenne, ha még pár évet húzná, hogy ö jó férj lesz, majd mikor megszülöd a gyerekeket akkor hagy el?

2020. jan. 9. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!