Minden nap veszekszünk a párommal. Miert van ez? Nem szeretjük már egymást?
mi 2 éve élünk együtt de még mindig csiszolódunk:D
türelem
Mi 10 év után kezdtünk el nagyon veszekedni, a háttérben az elégedetlenség volt. Ki kell deríteni, hogy kinek milyen vágyai vannak, mi lehet a konfliktus forrása.
Az én példám:
A férjem gyereket akart, én nem igazán, nem volt elég a pénz rá. Végül hitelt vettünk fel a szülésre.
Megszületett a gyerekünk, mellette nem lehet folyton ordibálni. Most is gyakori a vita de nem a gyerek előtt. Min vitázunk? A férjem rám akarja eröltetni az akaratát, én meg nem hagyom magam. Nehézségeim vannak a munkámban, neki könnyebben megy minden, ezen is ordítozunk. És sorolhatnám.
Példaul tarsasagban mar nem is szeretek megszoloni mert mindig az rossz amit en mondok, mindig kigunyol de azt mondja hogy csak kötekszik. De tenyleg mindig belémköt mások elott, marmint a csaladom elott, mar őket is zavarja.
Akkor a bankot tegnap kellett volna kifizetni, s en mondtam neki az este h ma menjen es fizesse ki, mire ő azt mondta hogy MAJD! A bank nem a mi nevunkon van hanem a mamamen, es mar utobbi 2 honapban mindig telefonaltak h mert nincs kifizetve, mert mindig kesve fizette ki. S ezert mondtam az este h ne mindig hivagassak mar mamámat mert már szégyelem magam. MEg törtent egy autobalesetünk 1 honapja, es azota felek az autoban es mondom neki h menjen lassabban, erre kiabál. Akkor tegnap mentunk volna nagyvaradra, en vartam őt haza hogy elöször ebédeljünk, megteritettem meg minden, erre elkezdett velem veszekedni. Pedig igazan nem volt mért sietnünk, volt idő. Sokszor megbánt és nem is veszi észre. Már ha sirok is ezek miatt nem is vigasztal meg, hozzam se szol henm lefekszik es alszik. Csodálom hogy tud olyan hamar elaludni, en alig tudtam az este is sirtam. Azelott este is.
Szerintem túl gyenge lélek vagy!!!!
Szedd össze magad, ne hagyd , hogy ennyire sebezhető legyél!!
Lépjél fel, te is mint nő otthon, nehogymár csak neki legyenek hisztis napjai, és te is egy kicsit mutasd ki, hogy mindnere nem sértődsz meg, és ne szólj hozzá amikro megsért..mutasd azt h te haragszol rá. Vegye észre magát egy kicsit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!