Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mentettétek meg a...

Hogyan mentettétek meg a haldokló kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

Légyszi azt is írjátok le, mennyi idő után kezdett el haldokolni és hogy mivel tudtátok megmenteni.

Köszönöm!

2010. júl. 21. 08:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kihasznál és tárgyként kezel. Ezt te is tudod, csak nehéz beismerni. Még most lépj le amíg lehet. Minél tovább halogatod annál rosszabb lesz. Én nem tennék semmit a kapcsolat megmentéséért még ha szerelmes is lennék a fiúba, mert ezek a cselekedetei nem annak a jelei, hogy szeretne. 1001 pasi van még a világon, igaz lehet majd rosszabbat fogsz kifogni, de bízok abban, hogy vannak rendes, normális férfiak is ezen a világon és én is találok majd egyet:) Sok sikert és kívánom, hogy jól dönts.
2010. júl. 21. 09:25
 12/25 anonim ***** válasza:
A kedves, segítőkész és önzetlen. Amiket előtte írtál azokban ezek a jó tulajdonságok nem igazán nyilvánulnak meg. Gondolom te is szoktál fáradt lenni, meg minden ember fáradt mégsem cseszegeti folyton a másik felet. Utolsó voltam.
2010. júl. 21. 09:26
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Már mondtam neki, mi a problémám, azt mondta hogy majd megbeszéljük, és változtatunk a dolgokon.

2010. júl. 21. 09:28
 14/25 A kérdező kommentje:
Ha nem dolgozik hétvégén, akkor főz egy nagy adag pörköltet, és sorra járjuk az ismerősöket és viszünk kóstolót. De ez egyre ritkább...:(
2010. júl. 21. 09:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

És amikor szidja a kaját akkor is figyelmes meg kedves?

És az őszinteség meg azt jelenti nála, hogy megmondja, hogy "na, vazze, már megint sz.rt főztél?!" Tudod én se vagyok Még gyakorlott háziasszony, van hogy kicsit rosszabb ízű vmi. Viszont a párom azzal a üti el, hogy "ez nem rossz szívem, csak még van mit finomítani rajta" És akkor egész más a színezete.

2010. júl. 21. 09:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ezt mondta és te adsz neki még egy lehetőséget akkor remélhetőleg tényleg tesz valamit. De ha ismét ilyen lesz akkor tényleg hagyd a fenébe. Ne értsd félre nem akarlak titeket minden áron szétválasztatni, de tapasztalatból tudom, hogy nem jó ilyen ember mellett maradni. Még mindig utolsó:)
2010. júl. 21. 09:30
 17/25 anonim ***** válasza:

El kell mennetek nyaralni!

külföldre.

Mondd neki, ha nem megy veled, elmész mással.

Ott azután majd egymásra fogtok figyelni és minden jobb lesz.

2010. júl. 21. 09:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

*Figyelmes, kedves, segítőkész, önzetlen, felelősségteljes, hűséges, szeret dolgozni, nem szórja a pénzt de nem is fukar, őszinte.

Lehet, hogy régen ilyen, volt, de most már ezeket a tulajdonságokat csak beleképzeled.

Nem figyelmes, hiszen nem veszi észre, hogy rosszul érzed magad a kapcsolatban, hogy megbánt (vagy ha észreveszi, direkt csinálja? mert más lehetőség nem igazán marad), nem kedves, mert cseszeget, nem segítőkész, mert fáradtságra hivatkozva nem segít neked (pl. hogy ne "sz*r kaját főzz, csinálhatnátok együtt), szeret dolgozni... hát ha szeretne, akkor nem fáradna el annyira, hogy átaludja a hétvégét (amit szeretsz, az nem fáraszt le ennyire, max. kellemesen, és energiát ad egyéb tevékenységekhez), őszint... hmmmmm, szerintem pl. ezzel a munkadologgal is alaposan megvezet téged. Meg azzal is, hogy majd megbeszélitek...

Nem lenne baj, ha nem lenne "ennyire" tökéletes, mint amilyennek látod, egy nem tökéletes férfit is lehet szeretni, de csak úgy, ha reálisan látod az erényeit és hibáit (ahogy te látod, az nem reális), és ezeket el tudod fogadni. Elfogadod, szereted - és nem beletörődsz csak hogy ne veszítsd el. Nagy különbség.

2010. júl. 21. 09:37
 19/25 A kérdező kommentje:

Jövő hétvégére tervezett egy 3 napos nyaralást... De nem tudom, mi lesz abból. :(

Ha én főzök, az nem teszik neki, ha a szüleim küldenek kaját, azt szívesen megeszi..

Külföldre? Ha finanszírozod..:)

2010. júl. 21. 09:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy tökéletes.
2010. júl. 21. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!