Hogyan mentettétek meg a haldokló kapcsolatotokat?
Légyszi azt is írjátok le, mennyi idő után kezdett el haldokolni és hogy mivel tudtátok megmenteni.
Köszönöm!
Köszönöm.
Már mondtam neki, mi a problémám, azt mondta hogy majd megbeszéljük, és változtatunk a dolgokon.
És amikor szidja a kaját akkor is figyelmes meg kedves?
És az őszinteség meg azt jelenti nála, hogy megmondja, hogy "na, vazze, már megint sz.rt főztél?!" Tudod én se vagyok Még gyakorlott háziasszony, van hogy kicsit rosszabb ízű vmi. Viszont a párom azzal a üti el, hogy "ez nem rossz szívem, csak még van mit finomítani rajta" És akkor egész más a színezete.
El kell mennetek nyaralni!
külföldre.
Mondd neki, ha nem megy veled, elmész mással.
Ott azután majd egymásra fogtok figyelni és minden jobb lesz.
*Figyelmes, kedves, segítőkész, önzetlen, felelősségteljes, hűséges, szeret dolgozni, nem szórja a pénzt de nem is fukar, őszinte.
Lehet, hogy régen ilyen, volt, de most már ezeket a tulajdonságokat csak beleképzeled.
Nem figyelmes, hiszen nem veszi észre, hogy rosszul érzed magad a kapcsolatban, hogy megbánt (vagy ha észreveszi, direkt csinálja? mert más lehetőség nem igazán marad), nem kedves, mert cseszeget, nem segítőkész, mert fáradtságra hivatkozva nem segít neked (pl. hogy ne "sz*r kaját főzz, csinálhatnátok együtt), szeret dolgozni... hát ha szeretne, akkor nem fáradna el annyira, hogy átaludja a hétvégét (amit szeretsz, az nem fáraszt le ennyire, max. kellemesen, és energiát ad egyéb tevékenységekhez), őszint... hmmmmm, szerintem pl. ezzel a munkadologgal is alaposan megvezet téged. Meg azzal is, hogy majd megbeszélitek...
Nem lenne baj, ha nem lenne "ennyire" tökéletes, mint amilyennek látod, egy nem tökéletes férfit is lehet szeretni, de csak úgy, ha reálisan látod az erényeit és hibáit (ahogy te látod, az nem reális), és ezeket el tudod fogadni. Elfogadod, szereted - és nem beletörődsz csak hogy ne veszítsd el. Nagy különbség.
Jövő hétvégére tervezett egy 3 napos nyaralást... De nem tudom, mi lesz abból. :(
Ha én főzök, az nem teszik neki, ha a szüleim küldenek kaját, azt szívesen megeszi..
Külföldre? Ha finanszírozod..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!